Már hazánkból is lehet csoportos hívást indítani a Viberen

Már hazánkból is lehet csoportos hívást indítani a Viberen

A Viber a koronavírus-járványra tekintettel gondoskodott arról, hogy a csoportos videóhívási lehetőséget bevezesse, illetve kiterjessze nagyobb létszámú csoportok részére. Már több mint egy tucatnyi résztvevővel is lehet majd videocsevegéseket indítani, akár Magyarországon is, miután a regionális támogatás ide is elért.

A legtöbb nagy videocsevegést támogató szolgáltatás növelte a maximális résztvevők számát a beszélgetések esetében, és így van ezzel a Viber is. Ennél a szolgáltatásnál egyszerre 20 ember tud egymással videohívásban kommunikálni.

Kiemelte a Viber, hogy előnyei közé tartozik az, hogy viszonylag alacsony adatforgalom generálása mellett képes a videocsevegéseket lebonyolítani. Lehet használni a szolgáltatást otthoni és irodai környezetben, személyes vagy üzleti megbeszélések alkalmával egyaránt.

Galéria megnyitása

Nagyon egyszerűen működik a csoportos csevegések bonyolítása a Viberen. Elég bármikor megnyomni az alkalmazásban a képernyő tetején elhelyezkedő, videohívás indítására szolgáló szoftveres gombot, majd felvenni azokat, akikkel éppen társalogni szeretne a felhasználó. De lehet indítani a beszélgetésekből is videóhívást, ilyenkor pedig hozzá kell adni a további partnereket, ha csoportos kommunikáció a cél.

A Viber alapvetően úgy fogja kezelni a kamerák képét, hogy azt emeli ki, aki éppen magához ragadta a szót. Viszont a készüléken lehet rögzíteni a képernyőt, ha valaki egy adott személynek a kameráját folyamatosan kiemelt helyen szeretné látni. Fontos , hogy a rögzítés csak az adott készülékre vonatkozik, minden más partnernél az alapértelmezett kamerakezelést lehet látni.

Lehetőséget nyújt arra a Viber, hogy az ember kikapcsolja a kameráját vagy a mikrofonját a beszélgetések során. És meg lehet azt nézni, hogy a résztvevők közül kinél van elnémítva a mikrofon vagy lekapcsolva a kamera.

A Viber úgy véli, hogy az újításoknak hála a szolgáltatás jól jöhet azoknak, akik oktatási, munka, vagy szórakozási céllal használják a szolgáltatást. Reményeink szerint a járvány elmúltával sem fogja csökkenteni a videohívásokban résztvevők maximális létszámát a korábbi limitre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap