Már az éles LoL szervereken is elérhető Samira

Már az éles LoL szervereken is elérhető Samira

Pár héttel ezelőtt leplezték le a legújabb League of Legends hőst és a sivatagi rózsa Samira máris elérhetővé vált az éles szervereken.

Az új legenda a Riot bemutatója szerint nem kívánja a világot megmenteni, egyetlen célja van, az, hogy jól érezze magát a csata közben, mindezt pedig stílusosan kívánja véghez vinni.

Samira egyedi játékmechanikát kapott, ami az akció-kalandjátékokból ismert kombókra épül. Minél változatosabban támadunk vele a játékban, annál hamarabb tudjuk használni a máshogy elő nem hozható végső képességét.

A karakter képességei már Samira megszületése előtt készen voltak, így a készítőknek tényleg már csak egy hőst kellett köré építeniük.

Eredetileg nem volt könnyű dolguk, mert Samiránál szerették volna kihangsúlyozni, hogy egy etnikailag alul reprezentált csoportba tartozik és a közel-keleti, délkelet ázsiai vonalat erősíti. Runeterrában ez a terület a Shurima régióra jellemző, viszont egyelőre nagyon szegényes annak a világnak a története és már van onnan korábbról egy másik zsoldosuk is, Sivir.

„Amikor belefutottunk Sivir problémájába, és gondoskodnunk kellett arról, hogy Samira különbözőnek érződjön, tekintetünket Runaterra egy másik, megfelelőnek tűnő vidéke felé fordítottuk. Ez volt Noxus” – meséli a történetíró, Michael „SkiptoMyLuo” Luo. „Noxus lehetővé tette egy teljesen más történet kidolgozását, egy olyanét, amilyenre nem volt még példa a LoL-ban: egy bevándorlóét.”

„Noxus a szabad, önmegvalósító emberek földje, és miközben jól ki tudtuk használni a shurimai örökséget, Samira lehetőséget kapott, hogy az életstílusának megfelelő helyre menjen. Kindlejacknek és magamnak is van bevándorlói tapasztalatunk, és úgy gondoltuk, ez egy hiteles és érdekes történet” – mondja SkiptoMyLuo.

A Riot Games nemrég beszélt részletesebben a 2020-as terveikről, illetve a világbajnokságra is igyekeznek felkészíteni a nézőket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap