Már a küszöbön van a HarmonyOS 3

Már a küszöbön van a HarmonyOS 3

A Huawei idén indította el széles körben a HarmonyOS operációs rendszernek a 2-s verzióját, ami először vett célba okostelefonokat és táblagépeket is televíziók és más egyéb eszközök mellett. Bár még nagyon fiatal ez a kiadás, nagyon sok szerkezetre csak nyílt bétaként érhető el, így is 100 millió eszközre telepítették már fel, szóval hatalmas a sikere – elsősorban Kínában.

Azt már korábban jelezte a Huawei, hogy dolgozik a HarmonyOS 3 bevezetésén, de most úgy tűnik, hogy ez hamarabb toppanhat be, mint azt gondoltuk volna. Állítólag már ebben a hónapban terítékre fog kerülni a vállalat saját operációs rendszerének az új főverziója, ami a várakozások szerint tovább távolodik az androidos alaptól.

Galéria megnyitása

A Huawei október 24-én fogja megtartani az idei második fejlesztői konferenciáját, a HDC Together 2021 eseményt, és ennek a keretében debütálhat majd a HarmonyOS 3. Azt nagyon nehéz megmondani, hogy a HarmonyOS 3 a bejelentésen túl mikor kerülhet olyan állapotba, hogy terjedésnek induljon a felhasználók körében, de jó eséllyel ez még további hónapokat vehet majd igénybe.

Azt egyébként a vállalat hivatalosan még nem árulta el, hogy milyen fejlesztésekre lehet számítani a HDC Together 2021 rendezvénye keretein belül, de minden bizonnyal sok érdekesség lesz.

Olyan megoldások kerülhetnek majd terítékre, amik már a vállalat túlélése irányába mutathatnak, a cég jövőjét rajzolhatják ki.

Az elmúlt hónapokban ugyanis többször is elárulták a Huawei vezetői, hogy sajnos jelenleg arra kell nagyon sok energiát fordítaniuk, hogy a túlélési stratégiát megtervezzék. Miután a céget a korábbi tevékenységeinek jelentős részében az Egyesült Államok ellehetetlenítette.

A HarmonyOS-hez visszakanyarodva: az operációs rendszer aktuális főverziója hamarosan eléri a 120 milliós aktív felhasználói tábort, amivel megerősíti a helyét az Android és az iOS mögött. Mostanra az operációs rendszer köreihez több mint 400 alkalmazási és szolgáltatói partner csatlakozott, 1700-nál több hardverfejlesztő állt be mögé, és 1,3 millió szoftverfejlesztő dolgozik az ökoszisztémához igazított alkalmazásokon, szolgáltatásokon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap