Már a Galaxy M szériára is érkezik az Android 11 és a One UI 3

A Samsung a jelek szerint nagyon jól halad a frissítésekkel, jobban, mint azt korábban gondolta.

Már a Galaxy M szériára is érkezik az Android 11 és a One UI 3

A Samsung tavaly bemutatta a One UI 3 grafikus felhasználói felületet, amit a vállalat az Android 11 operációs rendszer alapjára húzott fel. És még 2020 végén el is kezdte ezt terjeszteni a korábbi okostelefonok számára. Tavaly még csak azok a mobilok frissültek, amik a felsőkategóriába tartoztak, most viszont már más a helyzet.

Az Android 11 operációs rendszer a One UI 3 ruhába bújtatva megérkezett az első Galaxy M szériás mobilra is, a Galaxy M31-re. Ez azért is egy remek hír, mert korábban a vállalat jóval későbbi időpontra ígérte ezt a lépést. A Samsung decemberben ugyanis kiadott egy meglehetősen komplex frissítési menetrendet, és abban még az szerepelt, hogy Galaxy M31 esetében erre a műveletre csak valamikor márciusban kerülhet majd sor.

Galéria megnyitása

Szóval hónapokkal előbb jött az okostelefonra az Android 11 és a One UI 3, aminek a tulajdonosok minden bizonnyal nagyon fognak örülni globálisan. És a telepítést követően a felhasználok már egy vizuálisabb izgalmasabb rendszert vehetnek majd használatban, aminek a tervezése során a Samsung arra koncentrált, hogy természetes hatásokat érjen el, az új animációkkal is erre törekedett. Miközben a tempó is jobb lesz, mert a RAM-ot hatékonyabban fogja kezelni a készülék.

Jobb opciókat nyújt a One UI a testre szabás tekintetében, ugyanis egészen a folyamatosan aktív képernyőtől a háttereken át a hívóképernyőig minden téren lehet új lehetőségeket találni. A képernyő lezárt állapotban több funkciót fog nyújtani, és a lezárás már új gesztussal is történhet. Az Android 11 révén a beszélgetéseket könnyebben át lehet majd tekinteni, mert ezek össze lesznek rendezve egy helyre az értesítési területen.

A kiadási jegyzék szerint a Galaxy M31 gyorsabban tud majd fotókat készíteni a frissítést követően, az elkészült felvételeket pedig minden eddiginél könnyebben lehet majd szerkeszteni vagy éppen megosztani, ha arra lenne szükség.

Galéria megnyitása

Átrendezte a Samsung a beállításokat, ami elsőre talán ijesztően hangozhat a rutinosabb felhasználóknak, de a vállalat a jobb kezelhetőség érdekében ette ezt. Fejlődik a frissítéssel a saját billentyűzete is a Samsungnak, jobb lesz a produktivitás, valamint a multimédiás tartalmak kezelésében is előrelépés történik.

Ahogy azt már a Samsungtól megszokhattuk, a frissességre a biztonsági javítások esetében különösen oda szokott figyelni, és most sincs ez másként. Az Android 11 és a One UI 3 mellett a Galaxy M31 számára elérhető lett a januári javításcsomag is. Éppen ezért még biztonsági szempontból is indokolt, hogy az emberek telepítsék a készülékükre az újdonságot.

Galéria megnyitása

A Samsung Galaxy M31 frissítése az M315FXXU2BUAC build azonosítóval lett ellátva Indiában, ahol ez felütötte a fejét, és elsőként azokhoz jut el, akik a bétatesztelésben is szerepet vállaltak. Indiában különösen széles tábora van a terméknek, és valószínűleg a vállalat szeretné azt elérni, hogy a meglévő ügyfelek elégedettek legyenek.

A frissítés akkor, ha már az adott mobilon egyébként is használatban volt a One UI 3 bétája, mindössze 400 MB körüli méretet öltött, más esetben viszont gigabájtokban kell majd gondolkodni. A telepítés alkalmára biztosítani kell a megfelelő hálózati kapcsolatot és az ideális töltöttségi szintet (legalább 50%) is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap