Már 15 GB-nyi ingyenes tárhelyet kínál a Google Drive

Egyesült a Gmail és a Google Drive tárhelye, így mostantól 15 GB-nyi ingyenes tárhellyel lehet gazdálkodni.

Már 15 GB-nyi ingyenes tárhelyet kínál a Google Drive

A Google illetékesei egy örömteli lépésre szánták el magukat, amelynek következtében immár 15 GB-nyi tárhely áll a Google Drive, Google+ Photo, illetve Gmail felhasználók rendelkezésére.

A változás mögött tulajdonképpen egy egyszerű, logikus lépés áll. Eddig a Gmail felhasználók 10 GB-nyi tárhellyel gazdálkodhattak, a Google Drive mellé pedig 5 GB-nyi ingyenes tárhely járt. A vállalat a két különálló tárhelyet egységesítette, így mindenki jól járt. Aki Gmail fiókjában rengeteg levelet és csatolmányt tárol, az annak örülhet, hogy mostantól 5 GB-nyi extra tárhellyel gazdagodik, aki pedig nem használja ki a Gmail szolgáltatásban rendelkezésre álló tárhelyet, de a Google Drive 5 GB-os tárhelyét már régen kinőtte, az annak örülhet, hogy a Gmail fiókjának kiaknázatlan tárhely mennyiségét végre értelmesen ki tudja használni.

Az egységesen, minden szolgáltatásból elérhető 15 GB-os tárhelyhez egy friss statisztikai lap is tartozik, amelyen figyelemmel kísérhetjük, melyik szolgáltatással mennyi tárhelyet veszünk igénybe.

Akinek a 15 GB-nyi tárhely nem elég, havidíj ellenében több tárhelyet is igényelhet. A 100 GB-os csomag havi 4,99 dollárba, a 200 GB-os pedig havi 9,99 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward