Madarak, szerelmek és a bűn mocska – Heti mozipremierek

Itt az Angry Birds 2. – A film, a Góliát a svéd alvilágba kalauzol el minket és egy történelmi románc is megelevenedik a filmvásznon!

Madarak, szerelmek és a bűn mocska – Heti mozipremierek

Bár a 2016-os Angry Birds – a film finoman fogalmazva sem kapott kiemelkedő kritikákat, a kasszáknál elég jól teljesített ahhoz, hogy a folytatás sorsa egy percig se legyen kérdéses. A nem túl frappánsan, ám annál célratörőbben Angry Birds 2. – A filmnek keresztelt új felvonásban egy rejtélyes idegen fagyasztóbombákkal keseríti meg a disznók és madarak életét. A nem is olyan rég még hadban álló feleknek így össze kell fogniuk az új veszélyforrás ellen – persze szövetségük távolról sem ígérkezik fáklyásmenetnek.

Ha jobb szeretjük a feszült krimiket, akkor a Góliátra mindenképpen érdemes lesz egy pillantást vetünk. A napjait egy kicsiny svéd városkában tengető Kimmie előtt két, egyaránt rögösnek tűnő út áll. Vagy bebörtönzött apja nyomdokaiba lép és a helyi alvilág tagjaként tartja el a családját, vállalva, hogy hozzá hasonlóan ő is a rácsok mögött fogja végezni, vagy barátnőjével együtt új életet kezd – mely esetben egykori szerettei esélyesen kitagadják. Helyzete tehát faramucibb nem is lehetne, de ha akarja, ha nem, döntenie kell.

A Vita & Virginia - Szerelmünk történetének hála, a keserédes romantikus drámák rajongói sem fognak unatkozni. Chanya Button alkotása a híres író, Virginia Woolf és a leginkább költőként, illetve újságíróként jegyzett Vita Sackville-West tíz hosszú esztendőn keresztül tartó, szenvedélyes viszonyába enged bepillantást.

Felsorolásunk a Bring The Soul - The Movie zárja. Ebben a tinik körében hallatlanul népszerű koreai zenekar tagjai mesélnek az életükről és az érzéseikről.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Augusztus 7.

  • Bring The Soul - The Movie

Augusztus 8.

  • Angry Birds 2. – A film
  • Góliát
  • Vita & Virginia - Szerelmünk története

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap