Macaulay Culkin szerepel az American Horror Story új évadában

Macaulay Culkin szerepel az American Horror Story új évadában

Az American Horror Story egy elképesztő sikertörténet, amiről elsőre senki nem sejtette, hogy az lesz. A sorozat 2011-ben indult el egy misztikus, gyilkosságokkal teli házban, azonban később meglepő módon nem egy történetszálat folytatott, hanem antológiaként ment tovább, ahol visszatérő szereplők más karaktereket alakítottak, más környezetben és más történetben. Azóta az American Horror Story feldolgozott már politikai témákat, szektákat, és elmegyógyintézeteket is.

Egy dolog azonban mindig biztos volt, hogy a bejáratott színészek visszatérnek, hiszen a közönség hozzájuk kötődött, ha már végső soron egy folyamatos történethez nem lehetett. Ezért volt meglepő, hogy a széria legutóbbi évada a '80-as évek darabolós horrorjainak emléket állító 1984-ben sok alapvető színész kimaradt. Különösen fájó pont, hogy se Sarah Paulson, se Evan Peters nem tűnt fel még csak egy rész erejéig sem, holott ők a kezdetektől fogva a csapat részét képezték.

Most azonban a sorozat alkotója, a zseniális Ryan Murphy elárulta, hogy ez a tizedik évadban alaposan megváltozik. Nem csak, hogy visszatér Sarah Paulson és Evan Peters, de újra látható lesz Kathy Bates, Lily Rabe, Finn Wittrock és Billie Lourd is.

Az igazi meglepetés azonban, hogy csatlakozik a gárdához Macaulay Culkin, aki az utóbbi években ismét elkezdett feltünedezni filmekben és sorozatokban, igaz, jellemzően kisebb szerepekben, és közel sem olyan nagy nevekben, mint az American Horror Story.

Mindenesetre érdekes lesz látni, hogy milyen szerepet kap a színész, mert a történetről egyelőre nem sokat tudni. Ryan Murphy megosztott egy videót, amiben egy tengerpart látható, egy meglepően visszafogott zenével, de ebből nem sok derül ki - a spekulációk szerint egy tengerparton élő belterjes közösség kerül majd a középpontba.

Ezzel együtt meg kell jegyezni, hogy Ryan Murphy a korábbi évadoknál is rendszeresen és direkt élt a félrevezetés lehetőségével az előzetesekben és egyéb promóciós anyagokban, hogy a közönség még véletlenül se sejtse előre, hogy valójában mi lesz az aktuális évad témája és története.

Az American Horror Storyt egyébként már most megújította az FX csatorna egészen a 13. évadig.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap