Letölthető a Chrome 9 első stabil kiadása

Letölthető a Chrome 9 első stabil kiadása

A Google tegnap két új Chrome kiadást is elérhetővé tett a felhasználók számára, amelyek közül az egyik a fejlesztőket és a tesztelőket megcélzó 10.0.648.18-as változat, míg a másik már egy stabil kiadás, amely a 9.0.597.84-es verziószámot viseli és kifejezetten az átlagfelhasználóknak készült.

A Chrome 9.0.597.84-es verzió tekinthető az első olyan Chrome 9-es kiadásnak, amely teljesen stabil, így biztonsággal használható mind a Windows, mind pedig a Linux és a Mac OS operációs rendszereken. A friss verzió számos új szolgáltatást kínál, amelyek között megtaláljuk a Chrome Web Store támogatást is, ami egyelőre sajnos csak az Amerikai Egyesült Államok területén élő felhasználók számára érhető el. A szoftver képes kiaknázni a WebGL technológiában rejlő lehetőségeket is, ami azért fontos, mert ez a technológia a hardveres 3D-s gyorsítást kínál, ezáltal a webböngészés még zökkenőmentesebb, a processzor terhelése pedig némileg csökken. A Chrome 9-es kiadásában helyet kapott a Chrome Instant szolgáltatás is, ami a keresést hivatott megkönnyíteni azáltal, hogy a keresett kifejezés begépelésével azonnal elkezdi megjeleníteni a releváns találatokat.

A Chrome 9-es kiadás a felsoroltak mellett számos kisebb-nagyobb hibajavítással és néhány optimalizációval is érkezik, utóbbiaknak köszönhetően valamelyest gyorsult a böngésző.

A Chrome legfrissebb kiadását innen tölthetik le az érdeklődők, akik esetleg még nem rendelkeznek Chrome webböngészővel. A többiek automatikus frissítésként elvileg már megkapták a legfrissebb stabil változatot.

A Google Chrome-mal kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward