Letartóztatták Stan Lee volt menedzserét

A vádak szerint a menedzser kihasználta az idős embert.

Letartóztatták Stan Lee volt menedzserét

A tavaly, 95 éves korában elhunyt legenda, Stan Lee legutolsó menedzserét letartóztatták Arizona államban. Keya Morgant azzal vádolják, hogy kihasználta az idős embert, és ezzel jogosulatlanul tett szert jelentős mennyiségű pénzre.

Nem ez az első eset, hogy a téma előkerül: tavaly már megjelent egy cikk arról, hogy Stan Lee menedzsere, Keya Morgan, sajtófelelőse, Jerry Olivarez, turnéfelelőse, Max Anderson, valamint még a saját lánya, J.C. Lee is kihasználta a helyzetet a saját javára.

Stan Lee akkor kategorikusan tagadta a cikkben elhangzott dolgokat, azonban most a rendőrség látóterébe került az ügy, így hamar elfogatási parancsot adtak ki Morgan ellen, majd le is tartóztatták. A rendőrdés szerint legalább öt különböző vádpontban lehet bűnös a menedzser.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint Lee egy körülbelül 50 millió dollár értékű birtokon élt, és idős korára tekintettel nem tudta megvédeni magát azoktól a haszonlesőktől, akik befurakodtak az életébe, és átvették felette az irányítást.

A rendőrség szerint egy alkalommal például Morgan úgy csalt ki pénzt Lee-ből, hogy azt állította, fegyveresek bukkantak fel a birtokon, és ha nem fizet, akkor foglyul ejtették volna őket. A pénzt eltüntette, majd tett egy hamis bejelentést a rendőrségen az esetről.

Egy másik esetben Morgan 262 ezer dollárt gyűjtött össze Lee egyik dedikálós eseményén, ám ebből egy dollárt sem adott a Marvel-legendának.

Morgant egyébként már 2018-ban eltiltotta a bíróság attól, hogy Lee közelébe menjen, ám a dolog valószínűleg megviselte a Lee-t, hiszen abban az évben jöttek hírek arról, hogy hirtelen elkezdett leromlani az egészségi állapota.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap