Láncfűrésszel vágott Revenant...

Ma végre megjelent a Doom!

Láncfűrésszel vágott Revenant...

Nem akármilyen műalkotás született a Doom megjelenésének alkalmából. A régóta várt új részt már biztosan sokan csapatjátok, de ha még nem gázoltok nyakig a cafatokra lőtt démonokban, vagy még kicsit várnotok kell, hogy belevágjatok, akkor itt egy videó a „faragás” folyamatáról, melynek végeredménye egy lenyűgöző Revenant szobor lett.

Egy 8 láb (2,4 méter) magas szoborról beszélünk, amely Rob Bast, ausztrál láncfűrész szobrász keze munkáját dicséri. 150 munkaóra alatt készült el a műalkotás és meg kell hagyni, megérte a bele fektetett időt. A szobor jelenleg a melbourne-i Australian Centre for the Moving Image (kb. Ausztráliai Mozgókép Központ) csarnokában van kiállítva, belépő nélkül is megtekinthető egészen május 24-éig, de utána is a központban marad. Ha valaki esetleg épp arra jár, küldjön róla egy képet! :)

Amennyiben még vacilláltok, hogy megvegyétek–e a játékot, mindenképpen várjátok meg a tesztünket, de itt egy videó is az első 40 percről, illetve már írtunk korábban a multiról, a döntést megkönnyítendő. A játéksorozat veteránjai pedig már javában gyakorolhatnak az Ultra-Nightmare fokozatra, amit még a fejlesztők és a teszterek közül sem tudott senki végigvinni (a legjobbak is a játék feléig jutottak kb.).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward