Különleges GeForce GTX 550 Ti a Galaxy-tól

A Galaxy egy érdekes videokártyát készített, amely GeForce GTX 550 Ti alapokon nyugszik és egyszerre akár négy monitor kezelésére is képes, akárcsak a cég néhány prémium márkás (KFA2) terméke. A GeForce GTX 550 Ti Display4 névre keresztelt termék egy IDT VMM 1403-as chipet használ, amely segít a GPU által kínált maximális felbontás kiaknázásában. Ez utóbbinak köszönhetően könnyedén építhetünk akár három vagy négy monitorból álló megjelenítő rendszert.

Különleges GeForce GTX 550 Ti a Galaxy-tól

A Galaxy egy érdekes videokártyát készített, amely GeForce GTX 550 Ti alapokon nyugszik és egyszerre akár négy monitor kezelésére is képes, akárcsak a cég néhány prémium márkás (KFA2) terméke. A GeForce GTX 550 Ti Display4 névre keresztelt termék egy IDT VMM 1403-as chipet használ, amely segít a GPU által kínált maximális felbontás kiaknázásában. Ez utóbbinak köszönhetően könnyedén építhetünk akár három vagy négy monitorból álló megjelenítő rendszert.

A termék ugyanazt a chipet használja, mint a napokban bemutatott GeForce GTX 570 MDT 4x, így az alábbi megjelenítő konfigurációk alkalmazására ad lehetőséget:

[list type="unordered"]

[*]Maximális felbontás 2x1 span módban: 3840x1200 (1920x1200),

[*]Maximális felbontás 3x1 span módban: 5760x1080 (1920x1080). 

[/list]

+1 kimenet amit szabadon használhatunk. A videokártya négy darab DVI videó kimenettel, valamint egy mini-HDMI porttal érkezik.

A GeForce GTX 550 Ti alapú videokártya GPU-ja és az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriája között 192 bites adatsín teremt kapcsolatot, a tápellátásról pedig egy 3+1 fázisú VRM áramkör gondoskodik, amit a Galaxy házon belül kifejlesztett G-Engine chipje vezérel. A GPU szokás szerint most is 192 CUDA maggal rendelkezik, amelyek 1900 MHz-es órajelen ketyegnek. A GPU magórajele 950 MHz-es értéket képvisel, a GDDR5-ös memóriachipek pedig 1025 MHz-es valós órajelen ketyegnek – ez utóbbi 4100 MHz-es effektív órajelet takar. A hűtésről a gyártó Glaciator névre keresztelt hűtője gondoskodik, amelynek ventilátora a könnyebb tisztítás érdekében kihajtható.

Az ázsiai piacra szánt újdonság átszámítva 157 dollárnak megfelelő összegért vásárolható meg. Egyelőre sajnos nem tudható, hogy a termék a köel jövőben feltűnik-e az európai üzletek polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward