Kompenzál a késésért a HTC

A One megrendelések körül kialakult problémák miatt a vállalat bocsánatot kért, és most Google Play utalványokat osztanak. 

Kompenzál a késésért a HTC

A HTC számára nagyon nem jött ki a lépés az elmúlt időszakban, és a gyártónak a legfrissebb közlemény szerint a legfájóbb az, hogy néhány problémának a felhasználóik itták meg a levét. Most a zászlóshajó miatt károsultakat szeretnék utólag "kiengesztelni".

A HTC One első néhány szállítmánya rengeteget késett, hiszen - ahogy arról mi is beszámoltunk - a termelés ellátási gondokból kifolyólag csak akadozva haladt, így akik a bejelentés korai fázisában már előrendelték a gépet, azoknak a tervezettnél sokkal többet kellett várnia, mire kézhez kaphatták a masinájukat.

A gyártó úgy döntött, hogy kiengesztelésképpen ajándékutalványokkal boldogítja azon tulajdonosokat, akik hosszas várakozás után jutottak hozzá a csúcsmodellhez. A vállalat által ajándékozott kupon 25 dolláros értékről szól, melyet a Google Play Store rendszerében költhetnek el az előrendelők.

"Tisztában vagyunk vele, hogy a szállítás váratlanul sokat késett, de reméljük, hogy a HTC One megérte a várakozást! Köszönjük a türelmedet és a megértésedet. Értékeljük a hűségedet a HTC felé, és köszönetképpen, szeretnénk adni térítésmentesen egy 25 dollárról szóló Google Ajándék utalványt." - olvasható az egyesült államokbeli képviselet hivatalosan küldött e-mailjében. Az egyelőre nem tiszta, hogy más régiókra is vonatkozik-e a HTC nagylelkűsége, de minden bizonnyal, ahogy tudják, kiterjesztik mindenhova.

A gyártási problémák, amik két kamera komponenst érintettek, mostanra állítólag már elhárultak, és a terveknek megfelelően folyik a termelés. Ezt erősíti meg az is, hogy néhány forrás arról számolt be, hogy az eladási mutatók a napokban átlépték az 5 milliós értéket. A HTC zászlóshajója tehát már gondtalanul törhet előre, de persze ez egyelőre nem hivatalos információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward