Kitálalt a kamu Fallout 4 honlap létrehozója

A hamis honlappal akarta kikényszeríteni, hogy a Bethesda színt valljon.

Kitálalt a kamu Fallout 4 honlap létrehozója

A Fallout 4 átverés alkotója Redditen közzétette, miért hozta létre azt a honlapot, amely azzal kecsegtette a rajongókat, a visszaszámlálás után információkkal fog szolgálni a Fallout 4-gyel kapcsolatban. Elmondta, hogy azért csinálta az egészet, hogy ezzel rávegye a Bethesdát arra, hogy mutasson valamit a be nem jelentett játékból.

A honlapra a visszaszámlálás mellett számos bizarr Fallout-témájú fejtörő is felkerült, melyekről a sajtó is cikkezett. A Bethesda végül kapcsolatba lépett az alkotóval, azóta csak a "That's All Folks!" felirat olvasható a honlapon szomorú zongorazene kíséretében.

"Vannak, akik csak nézni akarják, ahogy a világ porig ég" - magyarázta a kamuoldal készítője a Sötét Lovag című filmből idézve. "Arra akartam kényszeríteni a Bethesdát, hogy a VGX alatt bemutassanak valamit és összehozzák a Fallout Reddites közösségét. Sajnos ez a tervem nem vált be."

A troll tervének következő része az lett volna, hogy egy CGI előzetest tesz fel a honlapra.

"Egyike vagyok azoknak az önző szemeteknek, akiknek sok pénze van, ezért CGI előzetest akartam kiadni. De Pete Hines (a Bethesda főnöke) keresztbe tett. Talán kiadom majd az előzetest a forgatókönyvvel együtt, hátha valaki fel tudja használni... Most nem akarom ennél jobban kihúzni a gyufát a Bethesdánál."

A kamuoldal készítője azt is elmondta, hogy tette miatt eddig több mint egy tucat halálos fenyegetést kapott. Az egész mutatvány eddig 900 dollárjába került, ennyiből hozta létre a honlapot és azt a telefonszámot, amelyet a látogatók felhívhattak. "Nekem ez semmi" - mondta. "Tudom, hogy bunkó vagyok."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward