Két új taggal bővült az Alpenföhn Matterhorn sorozata

A Matterhorn család egy fekete és egy fehér C. revíziójú taggal lett gazdagabb, amelyek mindketten elegánsak, és minden modern processzorfoglalatra felszerelhetőek.

Két új taggal bővült az Alpenföhn Matterhorn sorozata

A minőségi processzorhűtőiről ismert Alpenföhn két új taggal bővítette Matterhorn processzorhűtő családját. Az újdonságok a Matterhorn White Edition Rev. C, illetve a Matterhorn Black Edition Rev C. jelölést viselik – kettőjük között mindössze annyi a különbség, hogy az egyik fekete, a másik pedig fehér festéssel érkezik.

Az elegáns processzorhűtők alapját ugyanaz a hűtőtömb adja, sőt, a légkeverő is azonos technikai paraméterekre támaszkodik, így innentől egy kalap alá véve tárgyalhatjuk ki őket. A hűtőtömb rézből készített talpazattal érkezik, amelyen hat darab, hat milliméteres átmérővel rendelkező "U" alakú hőcső halad keresztül – ezek nem közvetlenül, hanem indirekt módon érintkeznek az adott processzor felületével. A hőcsövek egy nagyméretű, alumínium lamellákból álló hűtőtömbnek továbbítják a processzor által termelt hőt, amelynek eltávolításáról egy Alpenföhn WingBoost 2-es ventilátor gondoskodik.

A szóban forgó légkeverő 120 milliméteres átmérővel bír és természetesen PWM támogatással is rendelkezik, így üzemi fordulatszám-tartománya 500 RPM-től egészen 1500 RPM-ig terjed. A ventilátor zajszintje 18,2 dB(A), levegőszállító teljesítménye pedig óránként 106 köbméter, amit maximális fordulatszámon produkál.

A 138 x 100 x 158 milliméteres mérettel rendelkező processzorhűtő 1233 grammot nyom a mérlegen. A terméket az alábbi processzorfoglalatokra lehet felszerelni:

• Intel LGA 775/1150/1155/1156/1366/2011/2011-3

• AMD Socket AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2/FM2+

A két új processzorhűtő már elérhető kereskedelmi forgalomban, áruk pedig egységesen 52,9 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward