Készül a sok újdonságot hozó BlackBerry 10.1

A BlackBerry rendszer első nagyobb frissítése HDR fotózási lehetőséggel  és sok egyéb apró csiszolással kecsegtet, amiktől még jobb lesz a kezelhetőség.

Készül a sok újdonságot hozó BlackBerry 10.1

A BlackBerry továbbra sem ül a babérjain és várja, hogy mi történik majd, hanem folyamatosan azon dolgozik, hogy a BlackBerry 10-ből egy igazán jó operációs rendszert faragjanak. A BlackBerry 10.1 szoftverfejlesztői csomagjának (SDK) képességeit a CrackBerry hozta nyilvánosságra biztos forrásra hivatkozva.

A kiszivárgott információk tanúsága szerint a legfrissebb verzió jelenleg alfa állapotban van, és egyelőre csak a vállalat fejlesztőinek érhető el. Ennek megfelelően a már most is egészen hosszú képességlista a megjelenésig még tovább bővülhet. Az újdonságok főleg az intuitívabb használatot fogják elősegíteni, de vannak a felhasználói felületet és a multimédiás képességeket szaporító változtatások is.

Jelenleg így fest a teljes lajstrom:

[list type="unordered"]

[/list]

Valószínűleg hivatalos forrásból még egy ideig nem hallunk majd a BlackBerry 10.1-ről tekintve, hogy még eléggé kezdetleges állapotban van. Arról pedig semmilyen információt nem kaptunk, hogy mikorra kerülhet kiadásra kész állapotba. Az viszont nem lesz kérdéses, hogy poontosan mely BlackBerryk számára lesz elérhető, hiszen a jogosultak listáján egyelőre csak a BlackBerry Z10 és a Q10 szerepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward