Jönnek a 4 GB-os GeForce GTX 960-as videokártyák

Az Inno3D már biztosan készít 4 GB-os GeForce GTX 960-as modelleket, de hogy a többiek is követik-e majd a példát, az egyelőre rejtély.

Jönnek a 4 GB-os GeForce GTX 960-as videokártyák

Az Nvidia legújabb Maxwell alapú videokártyája, a GeForce GTX 960-as modell nemrégiben rajtolt el, a vállalat partnerei pedig rengeteg új videokártyával készültek a jeles eseményre. Ugyan a kínálatban egyedi hűtéssel és gyárilag megemelt órajelekkel büszkélkedő példányok szép számmal voltak, egy közös tulajdonságot azért tetten érhettünk rajtuk: mindannyian 2 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriát kaptak.

A legfrissebb hírek szerint persze a 4 GB-os GeForce GTX 960-as videokártyákra sem kell már sokat várni. Az Inno3D nemrégiben ízelítőt adott abból, márciustól kezdve milyen új GeForce GTX 960-as videokártyákkal jelentkezik a piacon: az egyik modell egy kompakt, kétslotos, kétventilátoros hűtéssel ellátott megoldás lesz, a másik pedig egy igazi behemót, amelynek kétslotos egyedi videokártya hűtője nem kevesebb, mint három ventilátort tartalmaz. Előbbi a "médiaállomásokat", utóbbi pedig a gamer konfigurációkat veszi célba.

Galéria megnyitása
Fotó: ComputerBase.de

Mindkét új videokártya 4 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriát kap, a rajtuk található GM206-os GPU pedig várhatóan megemelt órajeleken ketyeg majd. Sajnos a pontos technikai paraméterekről egyelőre nem hullott le a lepel, de az azért kiderült, hogy az újdonságok nemsokára piacra kerülnek: érkezésükre valamikor március folyamán számíthatunk.

Arról egyelőre nincs hír, hogy egyéb Nvidia partnerek is készülnek-e 4 GB-os GeForce GTX 960-as videokártyával, de valószínűleg az Inno nem lesz egyedül a piacon. Kérdés, hogy mekkora felárat kérnek majd el a plusz memóriáért.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap