Jön a Wolfenstein: The New Order folytatása?

Mi lehet a New Colossus?

Jön a Wolfenstein: The New Order folytatása?

A 2014-es Wolfenstein: The New Order B.J. Blazkowiczának szinkronhangja, Brian Bloom a Two Left Sticksnek adott interjújábanlengette be a játék folytatásának készítését és meg is magyarázta, miből gondolja úgy, hogy valami folyik a háttérben.

Bloom a Bethesda idei E3-fellépését idézte fel, melyen egy címet rejtettek el, meglehetősen ravaszul. A prezentáció közben egy cmd.exe képernyő villant fel, melyen egyszerű DOS-nyelven látható volt a cég néhány kiadott játéka a 90-es évektől kezdve. Szerepelt a listán a Doom és más alkotások, de ott volt a Wolfenstein 3D, a Wolfenstein: The New Order és a Wolfenstein: The Old Blood is. Ezek alatt viszont a New Colossus látható, a dátum nincs mellette megadva.

Jelenleg nem teljesen világos, mit is takarhat a New Colossus – lehet kiegészítő, lehet teljes játék, de lehet valami teljesen más is. Van viszont wolfensteines vonzata: Emma Lazarus egy szonettjére is utalhat, melyet a sorozat főhőse, B.J. Blazkowicz a The New Order végén idéz fel. Az E3 előtt terjengett néhány pletyka arról, hogy a Bethesda talán bejelenti a The New Order folytatását, de ez nem történt meg.

A Wolfenstein: The New Ordert a svéd MachineGames készítette, a cég a Bethesda istállójához tartozik. Néhány hónappal a játék megjelenése után Jens Matthies, a stúdió kreatív vezetője elmondta, hogy konkrét elképzeléseik vannak a folytatásról és szeretnék is megcsinálni.

Még egy nyom lehet, hogy 2015 szeptemberében az Anya Oliwát szinkronizáló Alicja Bachleda-Curus megemlítette egy lengyel TV-ben, hogy a második részen dolgozik, melyet 2017-re terveznek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward