Jön a Don't Starve Together

Hamarosan Steam Early Accessen a Don't Starve multiplayer kiegészítője, amely mégsem lesz ingyenes.

Jön a Don't Starve Together

A Don't Starve fejlesztője, a Klei Entertainment bejelentette, hogy a játék önálló multiplayer kiegészítője, a Don't Starve Together december 15-én érkezik Steam Early Accessre. A Don't Starve Together a "The Frontier Pack" részeként jelenik meg, amely az eredeti játék egy példányát és a kiegészítő két példányát tartalmazza Early Access béta hozzáféréssel egyetemben. A csomag 4,99 dollárba kerül azoknak, akiknek már megvan a játék és 19,99-be, akiknek még nincs. A Klei eredeti tervei szerint a kiegészítő ingyenes lett volna, májusban még így jelentették be, de azóta változtak a tervek, remélhetőleg az extra kulcs kárpótol mindezért.

A fejlesztők blogjukon elmagyaráztak, hogy azért változtatták meg döntésüket, mert a játékosok így is árulták a zárt bétához a kulcsokat, ezért szerettek volna létrehozni egy hivatalos csatornát, ahol a kiegészítő kapható. Az eredeti játékot és az extra multi kulcsot azért tették a pakkba, hogy ha már fizetős, legyen benne némi extra.

"Amikor szeptemberben megnyitottuk a jelentkezést a bétára, pár nap alatt több mint 80 000-en jelentkeztek, és nem tudtunk lépést tartani az igényekkel. Azóta is folyamatosan küldjük a kulcsokat azoknak, akik jelentkeztek" - írták a fejlesztők. "A béta jelentkezések közben jöttünk rá, hogy tényleg nagyon sokan szeretnének bekerülni, és hiába adtunk ki több száz kulcsot naponta, világossá vált, hogy szabályoznunk kell a folyamatot. Az emberek különböző helyekről elkezdtek béta kulcsokat vásárolni, több-kevesebb sikerrel. Ezért hoztuk létre a Frontier Packet, amelynek segítségével tiszta, hivatalos csatornán keresztül lehet hozzáféréshez jutni."

"Két példányt adunk 4,99 dollárért a kiegészítőből azoknak, akiknek már megvan a játék Steamen, reméljük mindenki úgy fogja érezni, hogy ez korrekt módja a bétába való bekerülésnek, és annak, hogy megmutassátok barátaitoknak a játékot."

Kapcsolódó híreink:

Don't Starve – Az éhező viadala (részletes elemzés)

Ingyenes multiplayer kiegészítőt kap a Don't Starve

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward