Jön a Diablo Xbox One-ra?

Két boltban már feltűnt az Xbox One feliratos Diablo 3 doboz.

Jön a Diablo Xbox One-ra?

Lehetséges lenne, hogy a Diablo 3 megjelenik Xbox One-ra? Úgy tűnik van alapja a feltételezésnek, ugyanis az Argos webáruházában már nemcsak hogy feltűnt a doboza, de elő is lehet rendelni. A játék ára 62,99 Font, megjelenési dátumnak 2014 van alatta feltüntetve. Az Xbox One-os Diablo 3 korábban már a Best Buy Canada oldalán is feltűnt, de onnan azóta lekerült. A felfedezést az Eurogamer egyik szemfüles olvasója tette. Az újságírók rákérdeztek a Blizzardnál, hogy akkor most mi is a helyzet, és a következő választ kapták:

"Egyik célunk az, hogy a Diablo 3-at annyi játékoshoz juttassuk el, amennyihez csak lehetséges, de jelenleg nincs bejelentésünk más platformokra."

Ez a kijelentés, mivel nem tagadták a dolgot, nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy nem állnak még készen arra, hogy hivatalosan bejelentsék a megjelenését, de tényleg jönni fog a Diablo 3 Xbox One-ra, csak még nem tudják, hogy pontosan mikor. A játék eddig PC-re, Macre, PS3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, a PS4-es kiadás márciusban jön, logikus tehát, hogy az Xbox One-os is várható. Az is lehetséges, hogy a PS4-es verzió egy ideig exkluzív lesz, ezért várnak még az Xbox One-ossal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward