Játékgép négymagos opcióval az ASUS-tól

G51 néven mutatta be a gyártó a legújabb gamer-laptopját, amely annyiban összehasonlítható kissé a vetélytárs Alienware alkotásaival, hogy szinté próbáltak neki egyfajta stilizált "robot-dizájnt" adni - és persze hivatásának megfelelően valóban kellően izmossá is tették.

Játékgép négymagos opcióval az ASUS-tól

G51 néven mutatta be a gyártó a legújabb gamer-laptopját, amely annyiban összehasonlítható kissé a vetélytárs Alienware alkotásaival, hogy szintén próbáltak neki egyfajta stilizált "robot-dizájnt" adni - és persze hivatásának megfelelően valóban kellően izmossá is tették.

E téren legfőbb érdekessége az, hogy választható hozzá Core 2 Quad processzor is, amely vagy 2, vagy 2,26GHz-en ketyeghet. Alapállásban Core 2 Duo jár hozzá, aminek az órajele 2 és 3,06GHz között alakulhat, igény szerint.

A képernyő 15,6 hüvelykes és LED-es háttérvilágítású; a felbontás konkrét értéke nem ismert, de az igen, hogy 16:9-es szélesvásznú az aránya. Megfelelő grafikus teljesítményről egy 1GB-os GeForce GTX 260M gondoskodik.

A merevlemez kapacitása akár 1TB is lehet (kér merevlemezzel), míg memóriából 4GB a felső határ, 800MHz-es, DDR2-es modulokkal. Választható hozzá továbbá Blu-ray meghajtó, megvilágított billentyűzet és két megapixeles kamera is, valamint szoftveres úton biztosítják a lehető legenergiatakarékosabb működést és a CPU akár 20%-os túlpörgetését is.

Árakat és megjelenési dátumot egyelőre még nem közöltek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward