ION-alapú HTPC a Sparkle-től

A Sparkle előrukkolt moduláris, NVIDIA Ion-platformra alapuló házimozi PC-jével mely több tulajdonságával is kiemelkedik a többi hasonló kategóriás gép közül.

ION-alapú HTPC a Sparkle-től

A Sparkle előrukkolt moduláris, NVIDIA Ion-platformra alapuló házimozi PC-jével mely több tulajdonságával is kiemelkedik a hasonló kategóriás gépek közül.

A Sparkle Cuti n30 nevű rendszer több részben érkezik. Az első doboz magába foglalja az alaplapot és az alapvető részegységeket (pl. merevlemez), melyhez még két modul csatolható: egyiken be- és kimeneti portok vannak mint például az összesen 6 darab USB 2.0-interfész, illetve egy memóriakártya olvasó, a másikon pedig egy hot-swap rekesz merevlemezek számára. Ezeket a modulokat egymásra helyezhetjük és így egy hi-fi toronyhoz hasonló megjelenésű gépet kapunk, mely fényes felületével minden bizonnyal előkelő helyet vív ki a nappalinkban. A modulok között a kommunikációt USB-vezeték biztosítja.

A gép belsejében egy kétmagos Intel Atom 330 központi egység lapul meg, mely mellé maximálisan 4 GB memóriát és egy 500 GB-os merevlemezt helyezhetünk. Mivel az Ion-platformra épül a gépezet, ezért az NVIDIA integrált GeForce 9400M GPU-ja szolgál a grafikus számítások gyorsítására (de legfőképp a videó lejátszáséra). Rendelkezik még HDMI és DVI kimenettel, 8-csatornás hangvezérlővel, SPDIF-kimenettel, WiFi-csatolóval és gigabites Ethernet-interfésszel is. A legfelső modul tartalmaz egy TV tunert is amely DVR-szolgáltatásokat nyújthat a gépnek.

Egyelőre nincs információnk arról, hogy modulonként vagy egy részben fogja-e értékesíteni a Cuti n30-at a Sparkle, illetve arról se hogy ezért mennyi pénzt kell kiadnunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward