Igényes Mini-ITX számítógépház Antec módra

Az ISK sorozatot erősítő ISK600 letisztult formavilággal és remek bővíthetőséggel érkezik.

Igényes Mini-ITX számítógépház Antec módra

Az Antec legfrissebb számítógépháza a Mini-ITX formátumú alaplapokat veszi célba, és meglehetősen igényes, letisztult felépítéssel érkezik, ahogy azt a gyártó termékeitől már megszokhattuk.

Az ISK600-as modell 0,8 milliméter vastag SECC acélvázat használ, tetőlapja és oldallapjai pedig szálcsiszolt alumíniumból készültek. A feketére festett újdonság előlapján egy figyelemfelkeltő kék LED-es csík húzódik, amely alatt az előlapi portok, valamint a bekapcsoló- és reset gombok kaptak helyet. Az előlap felső részén a vékony felépítésű 5,25 colos optikai meghajtókat fogadó bővítőhely ajtaja látható. Az előlapi portok között ezúttal egy USB 2.0-s és egy USB 3.0-s port, illetve egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet bújik meg.

A strapabíró, masszív felépítéssel rendelkező, igényesen kinéző ISK600 belsejében Mini-ITX alaplap kaphat helyet. A bővítőhelyek között a fentebb már említett mellett két 2,5 colos és három 3,5 colos meghajtóöböl áll rendelkezésre. A kuckóban akár kétslotos hűtéssel ellátott videokártya is elfér, ami elég hosszú is lehet, hála a 317,5 milliméternyi helynek. A ház belsejében maximum 170 milliméter magas processzorhűtő fér el, tápegység tekintetében pedig hagyományos, ATX formátumú példányok alkalmazása jöhet szóba. A tápegység bővítőhelyét a ház elején alakították ki, de a tápcsatlakozót a ház hátuljára vezették ki – a minél hatékonyabb helykihasználás érdekében hasonló megoldást más gyártók is előszeretettel alkalmaznak.

A 195 milliméter magas, 260 milliméter széles és 369 milliméter hosszú számítógépház egyetlen rendszerhűtő ventilátort kapott, amely 120 milliméteres átmérővel és FDB csapágyazással rendelkezik. Az említett légkeverő ház hátulján foglal helyet.

Az igényes felépítéssel rendelkező ISK600 három év garanciával kerül az üzletek polcaira, ára pedig 75 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward