Hibajavításokkal érkezett az iOS 12.3.1

Hibajavításokkal érkezett az iOS 12.3.1

Az iOS 12.3 nagyjából 3 héttel ezelőtt érkezett, és máris megkapta az első javítását, amit érdemes lesz telepítenie a felhasználóknak – ez minden eszközre elérhető, amire az iOS 12 megjelent. Az iOS 12.3.1 több változtatást is felvonultat, hatással lehet a hívások minőségére, valamint az üzenetek kezelésére is.

Az iOS 12.3 első jelentősebb frissítése a hivatalos változáslista alapján már elhárítja azt a hibát, ami korábban néha megakadályozta a hívások fogadását és azok kezdeményezését is a VoLTE technológia használata esetén. A VoLTE már egyre több helyen támogatott, és lényegesen jobb hangminőséget lehet vele elérni, mint a „hagyományos módon”, így ez mindenképpen jó, ha biztosított, amikor a hálózat lehetővé teszi. És így már az iOS sem fog problémákba ütközni a használata közben.

 

Galéria megnyitása

Ezzel a frissítéssel az Apple szakemberei azt is kiküszöbölték, hogy ne jelenhessenek meg az Üzenetek alkalmazásban azok a levelek, amik ismeretlen küldőtől érkeztek, amikor be van kapcsolva az a szűrő, ami direkt ezeknek a kivédésére szolgálna. Az Ismeretlen küldők szűrése funkció korábban nem működött megfelelően, de ettől kezdve már elvileg nem lesz probléma vele. És még ugyanitt, az Üzenetek applikáción belül előfordult, hogy nem jelent meg az ismeretlen küldőktől érkezett leveleknél a Kéretlen jelentésére szolgáló opció, de már elvileg ezzel sem lesz gond.

Az iOS 12.3.1 mérete eszköztől függően minimálisan eltérhet, de minden esetben 100 MB alatt marad, éppen ezért nyugodtan lehet telepíteni akár menet közben is, és megfelelő kapcsolat mellett pillanatok alatt letölthető a támogatott mobilokra, táblagépekre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap