Heti mozipremierek - 2019. 3. hét

Jön M. Night Shyamalan legújabb filmje, itt a Kurszk és pár különlegesség is vár ránk a héten!

Heti mozipremierek - 2019. 3. hét

M. Night Shyamalan pályája ugyancsak egyenetlen, hiszen a középutat nem igazán ismerő író-rendező jellemzően vagy viccnek is rossz fércműveket, vagy méltán népszerű, csavaros kasszasikereket jegyez. Azt, hogy sajátos szuperhősfilm-értelmezése, az Eastrail 177 trilógia harmadik felvonása, az Üveg miképpen muzsikál majd, hamarosan meg fogjuk tudni, mivel január 17-től kezdve végre a magyar mozikban is vetítik majd a sokak által várva várt alkotást. A legújabb epizódban az emberfeletti fizikai képességekkel bíró David Dunn (Bruce Willis) a megannyi személyiséggel, köztük a rettenetes, kannibál Szörnyeteggel bíró Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) valamint a borzasztó fizikai állapota ellenére közveszélyes géniusz, Elijah Price (Samuel L. Jackson) egy elmegyógyintézet beutaltjaiként vívják meg harcukat.

A történelmi filmeket preferálóknak a Kurszk lehet az ideális választás. Ez, ahogy azt a cím alapján könnyű kitalálni, a 2000-ben elsüllyedt atom-tengerattjáró legénységének és hozzátartozóinak kálváriáját meséli el, egyben kitér a mentés körüli nehézségekre is.

A különlegességre vágyó krimirajongókat az Az átkelés madarai igyekszik majd becsalni a moziba. Ebben a wayuu indiánok közé tartozó Raphayet pár, törzsön kívüli barátjával együtt beszáll a kábítószer-üzletbe, és hamar vagyonos ember válik belőle – viszont a gazdagságnak ára van.

Felsorolásunk a Tű, cérna, szerelem zárja. Rohena Gera romantikus drámájából a cselédként dolgozó, szegény, de optimista Ratna, és a jólétben élő, ám boldogtalan Ashwin kapcsolatának történetét ismerhetjük meg.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Január 17.

  • Üveg
  • Kurszk
  • Az átkelés madarai
  • Tű, cérna, szerelem

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap