Heti mozipremierek - 2018. 31. hét

Folytatódik a Mission Impossible, mexikói horroron borzonghatunk, itt a Keresés, jön a Barátom, Róbert Gida, és egy olasz vígjáték is érkezik a héten!

Heti mozipremierek - 2018. 31. hét

Mivel a 2015-ös Mission: Impossible – Titkos nemzet százötven millió dolláros gyártási költsége négyszeresét hozta vissza, egyértelmű volt, hogy Ethan Hunt és csapata előbb vagy utóbb újra akcióba fognak lendülni. A veterán ügynök és emberei az Utóhatás alcímet kapó részben a nukleáris terrorizmus jelentette fenyegetéssel veszik fel a harcot, miközben a CIA egyik tagja mindvégig a nyomukban liheg.

Ha inkább a horrorokat preferáljuk, akkor az Ahol a gonosz lakik méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Az inkább íróként ismert Guillermo Amoedo Schultze művében három, pénzszűkében lévő nővér egy ex-szenátort akar kirabolni. Ám hamar rá kell, hogy ébredjenek hogy célpontjuk háza nem csak készpénzt és mesés vagyontárgyakat, hanem egy sötét titkot is rejt.

A pszichológiai thrillerek rajongói valami különlegesre vágyó rajongói a Kereséssel fogják tudni elütni a szabadidejüket. A Sundance fesztiválon debütáló, monitorokon, illetve kijelzőkön keresztül zajló eseményeken keresztül elmesélt történetű filmben az eltűnt lányát kereső David Kim kénytelen-kelletlen megismerkedik gyermeke online életével, és ráébred, hogy távolról sem tud annyit szerettéről, mint azt hiszi.

Ennyi feszültség és izgalom után könnyen megeshet, hogy könnyedebb kikapcsolódásra vágyunk, mely esetben a Barátom, Róbert Gida lesz az ideális választás. A családi vígjátékban az Ewan McGregor által alakított Róbert Gida, azaz Christopher Robin annyi év után ismét találkozik régi barátaival, akiknek, és segítségükkel újra felfedezi a képzelet csodálatos világát.

Felsorolásunkat az Ízlés szerint fűszerezve zárja. Francesco Falaschi komédiájából a dühkitörései miatt közösségi munkára ítélt sztárszakács, Arturo, és a tehetséges séfnek bizonyuló, Asperger-szindrómás Guido barátságának történetét ismerhetjük meg.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Augusztus 2.

  • Mission: Impossible - Utóhatás
  • Ahol a gonosz lakik
  • Keresés
  • Barátom, Róbert Gida
  • Ízlés szerint fűszerezve

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap