Shop menü

HENRY CAVILL EGY EGÉSZ WARHAMMER 40K FILMES UNIVERZUMOT CSINÁL AZ AMAZONNAK

Így már megértjük, miért hagyta ott a The Witcher-sorozatot.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Henry Cavill egy egész Warhammer 40K filmes univerzumot csinál az Amazonnak

Egy ideje már keringtek pletykák arról, hogy a The Witcher-sorozat után Henry Cavill az Amazonhoz szerződött, ahol egy Warhammer 40K-sorozat főszereplője lesz. Most azonban már hivatalossá váltak a dolgok és kiderült: ennél sokkal többről van szó.

Cavill ugyanis egy teljes Warhammer 40K filmes univerzum producere lesz az Amazonnál.

A megállapodás értelmében az Amazon egy rakás dologra, így sorozatokra, filmekre és más egyebekre is megszerezte a Warhammer 40K licencet. Henry Cavill legalább egy sorozat főszereplője lesz, de mivel univerzumépítésről van szó, gyaníthatóan a karaktere feltűnik majd más sorozatokban és filmekben is, ráadásul executive producerként felügyeli ezt az egészet.

"Már 30 éve arról álmodok, hogy filmen láthassam viszont a Warhammer-univerzumot. Most, 22 év filmipari tapasztalattal a hátam mögött úgy érzem, hogy megvan a tapasztalatom és a képességeim, hogy létrehozzam a Warhammer filmes univerzumot" - írta a Cavill, majd hozzátette: "Gyerekkorom óta imádom a Warhammert, szóval ez egy igazán különleges dolog számomra. Kétségtelenül megtisztelő, ugyanakkor nagy felelősség az elejétől kezdve, az alapoktól végigvinni ezt a filmes univerzumot. Nem is lehetnék hálásabb a Vertigo, az Amazon és a Games Workshop kemény munkájának. Egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy életem egyik álma valóra váljon".

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz az Amazon első Warhammer 40K-projektje. A Games Workshop még 2019-ben jelentette be, hogy készül egy Eisenhorn-sorozat, azóta azonban semmit nem tudni róla, így az sem kizárt, hogy ezt valamilyen formában átveheti és befejezheti az Amazon. Már persze, ha egyáltalán valaha valami elkészült az Eisenhornból.

Mint arról korábban beszámoltunk, Cavill a múlt hónapban jelentette be, hogy a The Witcher harmadik évada után kiszáll a sorozatból, a helyét pedig a negyedik évadban Liam Hemsworth veszi át. Ezen kívül kiderült az is, hogy nem tér vissza Superman szerepébe.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére