Kojima, cowboyok és egy klasszikus – Novemberi játékmegjelenések

Itt a Death Stranding, érkezik a Red Dead Redemption 2 PC-s portja, orvlövészkedhetünk, nosztalgiázhatunk és a Star Wars rajongói sem fognak unatkozni!

Kojima, cowboyok és egy klasszikus – Novemberi játékmegjelenések

Kevés alkotás vált ki komolyabb vitákat a Konamitól méltatlan-megalázó körülmények között elküldött Hideo Kojima következő játékánál, a bizarr Death Strandingnél. Mert miközben a jeles fejlesztői hívei arról győzködik a többieket, hogy kedvencük egy új etalont tesz majd le az asztalra, jócskán akadnak szkeptikus hangok is. Azt, hogy mi az igazság, hamarosan ki fog derülni, hiszen kipróbálhatjuk az egymástól elválasztott közösségek és személyek közötti kapcsolat visszaállítására építő, nyitott világú különlegességet.

A tragikus sorsú Dreamcast sajnos a maga idejében kevesekhez eljutó klasszikusa, a Shenmue hosszú évek tetszhalála után megkettőzött erővel tért vissza. Nem is olyan rég az eddigi felvonások újrakiadásainak örülhettünk, november 19-én pedig a Kickstarteren 6,3 millió dollárt összekalapozó harmadik résszel fog folytatódni Ryo Hazuki története. Az alapfelállás nem változott: az ifjú harcművész fő célja, hogy leszámoljon az apját meggyilkoló, rejtélyes Lan Divel.

Amennyiben hiszünk a többet ésszel, mint erővel ősi igazságában, okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vernünk a Sniper Ghost Warrior széria legújabb, Contracts alcímre keresztelt epizódra. Ezt választva ugyanis egy nesztelen orvlövész bőrébe bújva likvidálhatjuk majd célpontjainkat.

A Need for Speed Heat-nek hála, a száguldozni vágyók sem fognak unatkozni. A 2013-as Rivals-t a  2015-ös reboot-ot és a 2017-es Payback-et is tető alá hozó Ghost Games legújabb művében hagyományos és illegális versenyeken lesz alkalmunk megcsillogtatni a tudásunk.

Ha nosztalgiáznánk egy kicsit, akkor az Age of Empires II: Definitive Edition méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Ezt megvásárolva nem csak az eredeti kicsinosított változatával, hanem The Last Khans-ként futó, három új kampányt és négy korábban nem látott civilizációt felvonultató bővítménnyel is próbára fogjuk tudni tenni magunk.

Bár a Csillagok háborúja univerzumában játszódó videojátékok minősége köztudottan felemás, remélhetőleg a Star Wars Jedi: Fallen Order-t a franchise ezen ágának jobban sikerült darabjai között fogják emlegetni. A Titanfall első és második részét, illetve az Apex Legends-t is jegyző Respanw Entertainment játékában az életéért menekülő padawan, Cal Kestis bőrébe bújva élhetünk majd át hihetetlenebbnél hihetetlenebb kalandokat. Dolgunk nem lesz egyszerű, mivel a birodalom pribékjei vérebként fognak a nyomunkban loholni. A programban ennek dacára a fejlesztők állítása szerint a lopakodás és a sunnyogás vajmi kevés szerephez jut majd. A nyílt harcon és az erő látványos-praktikus használatán lesz a hangsúly.

Felsorolásunkat a Red Dead Redemption 2 PC-s változata zárja. Tekintve, hogy Farkas Balázs anno egy minden részletre kiterjedő kritikában méltatta a Rockstar remekét, vásárlás előtt ajánlott elolvasnunk az írását. Elvégre az jó eséllyel valamennyi, potenciálisan felmerülő kérdésünkre választ ad.

A fontosabb vagy érdekesebb novemberi játékmegjelenések az alábbiak:

November 1.

November 5.

November 7.

 • Garfield Kart: Furious Racing (PC, PS4, Xbox One) Steam
 • Stay Cool, Kobayashi-San!: A River City Ransom Story (PC, PS4, Xbox One) Hivatalos weboldal

November 8.

November 12.

November 14.

November 15.

November 19.

 • Munchkin: Quacked Quest (PC, PS4, Xbox One) Steam
 • Shenmue III (PC, PS4) Hivatalos weboldal
 • Narcos: Rise of the Cartels (PC, PS4) Steam
 • Age of Wonders: Planetfall - Revelations (PC, PS4, Xbox One (DLC) Steam
 • Football Manager 2020 (PC) Steam

November 21.

 • Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (PC, PS4, Xbox One) Steam
 • Farmer's Dynasty (PC, PS4, Xbox One) Steam
 • The Elder Scrolls Online: Dragonhold (PS4, Xbox One) Hivatalos weboldal

November 22.

 • Narcos: Rise of the Cartels (Xbox One) Trailer
 • Sniper Ghost Warrior Contracts (PC, PS4, Xbox One) Steam
 • Sid Meier's Civilization VI (PS4, Xbox One) Kritika
 • Lost Ember (PC, PS4, Xbox One) Steam

November 30.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap