Hatalmas filmet készítenek a Russo-testvérek a Netflix számára

Ráadásul Chris Evans és Ryan Gosling lesznek a főszereplők.

Hatalmas filmet készítenek a Russo-testvérek a Netflix számára

Úgy tűnik, megvan a Russo-testvérek következő nagy blockbuster alkotása, ráadásul Chris Evans és Ryan Gosling főszereplésével. A film neve The Gray Man, és a Netflix szponzorálásában készül majd el.

Mondani sem kell, hogy Joe és Anthony Russo napjaink legfelkapottabb filmesei között vannak, igazi sztárrá váltak Hollywoodban az elmúlt évek során, hiszen ők készítették a Marvel számára a két Amerika kapitány-filmet, valamint a Bosszúállók két utolsó részét. Ezek közül pedig a Bosszúállók: Végjáték ugyebár minden idők legsikeresebb filmjévé vált a mozipénztáraknál, így nem csoda, hogy a testvérpár jelenleg szinte bármit megtehet.

Fontos megjegyezni, hogy a Russo-testvérek igyekeznek is kihasználni a népszerűségüket, nem ülnek a babérjaikon. AGBO néven megalapították saját produkciós cégüket, aminek keretében közreműködtek a 21 Bridges elkészítésében, de ők voltak a producerek a Netflix eddigi legnagyobb filmes sikerénél, az Extractionnél is. Ráadásul utóbbi forgatókönyvét is Joe Russo írta, aki most éppen a folytatáson dolgozik. Ezt követően ismét visszatértek a rendezői székbe a Tom Holland főszereplésével készült Cherry esetében, aminek a bemutatója a járványhelyzet miatt jelenleg még bizonytalan, de valamikor az év vége felé lenne esedékes.

Nem kellett sokat várni arra, hogy meglegyen a következő nagy projektjük is. A Netflix mintegy 200 millió dollárt áldoz arra, hogy a Russo-testvérek filmet készítsenek a 2009-ben megjelent The Gray Man című novellából. A forgatókönyvet ezúttal is Joe Russo írta, azonban a folyamatba besegített a Bosszúállók két másik írója, Christopher Markus és Stephen McFeely is.

A Russo-testvérek már 2014 óta szeretnék valamilyen formában filmre vinni a The Gray Man regényt, ám akkor a jogok még a Sonynál voltak, és arról lehetett hallani, hogy Charlize Theron lesz a főszereplő.

Ehhez képest nagy váltás, hogy Ryan Gosling alakítja majd a Court Gentry nevű főszereplőt, aki egykoron CIA-ügynök volt, azonban átvedlett bérgyilkossá. Ő együtt dolgozott a Chris Evans által alakított Lloyd Hansennel a CIA-nél, azonban most ellenségekké válnak, és az utóbbi feladata lesz levadászni az előbbit egy olyan kalandban, aminek keretein belül átszelik az egész bolygót.

Tulajdonképpen ez a fajta történetmesélés nem is tűnik olyan távolinak attól, amit a Russo-testvérek az Amerika kapitány: A tél katonája című filmnél csináltak, és egészen biztosan érdekes lesz Goslingot és Evanst egymás ellenségeiként látni. Ráadásul már arról lehet hallani, hogy ha a film sikeres lesz (márpedig miért ne lenne az), akkor egy franchise lehetősége is benne van a dologban, hiszen a történet folytatható, így Gosling akár hosszabb távon is a Netflix közelében maradhat.

A tervek szerint a forgatás 2021 januárjában kezdődhet el, addig még az előkészületek zajlanak, és reméljük, hogy addigra már a koronavírus-járvány sem fogja gátolni a munkálatokat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap