Három ellenséges frakció a The Division 2-ben

Hangulatos az új előzetes, és kiderült a béta kezdete is

Három ellenséges frakció a The Division 2-ben

Az előrendelők számára február 7-10-ig tart majd a zárt bétatesztelési lehetőleg. Ez minden kiadásra vonatkozik, így az alap, az Ultimate és a Gold Edition vásárlói is kipróbálhatják a játékot ebben a pár napban PS4-en, Xbox One-on és PC-n (utóbbin ugyebár az Epic Games Store-ban).

A bejelentés mellé kaptunk egy hangulatos előzetest is, ami a történet alapjait igyekszik lefektetni, illetve a Ubisoft részletezte a három ellenséges frakciót, akikkel összefuthatunk majd kalandozásaink során Washingtonban (mert ugyebár a folytatás már nem New Yorkban játszódik).

True Sons

Ők egy paramilitáns egység, akik a harci tapasztalatukra és kiemelkedő tűzerejükre támaszkodva igyekeznek kiterjeszteni területüket, és uralkodni a többiek felett. Okosak és szervezettek, a vezetőjük pedig egy tapasztalt és ravasz elit kommandós.

Hyenas

Ők egy lazán szervezett, leginkább haszonleső fosztogatókból álló brigád, akik a civilek táborait birizgálják némi zsákmány reményében. Ellopnak mindent, ami mozdítható, ami pedig nem, azt megsemmisítik, hogy az ellenfeleiket ezzel hozzák hátrányba. A hiénákat a legkeményebb figurákból álló tanács vezeti.

Outcasts

Megkeseredett túlélők, akiket kényszerrel zártak karanténba. Most bosszút akarnak állni azokon, akik brutálisan bebörtönözték őket, továbbá (ha már nekiálltak), akkor bosszút állnának a társadalmon is, amelyik megengedte és végignézte, hogy ez történjen. A vezetőjük egy karizmatikus, vérszomjas úriember, aki szerint mindenki bűnös, így betegségek terjesztésével és válogatás nélküli gyilkolással kell operálni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap