Hardcore módot kapott a Disco Elysium

Hardcore módot kapott a Disco Elysium

Egyrészt a Disco Elysium hatalmas sikert aratott tavaly, az iPon hasábjain is azt írtuk, hogy az egyik szerepjáték, ami jelenleg létezik. Ahogy Freelancer fogalmazott a kritikájában:

Amennyiben legalább középfokon beszéljük az angolt, még abban az esetben is fontoljuk meg egy digitális kópia beszerzését, ha gyermekkorunkban kanyaró helyett szerepjáték ellen oltottak be.

Másrészt nem volt a világ legkönnyebb játéka, de akinek esetleg kevés lett volna, vagy szeretne egy ürügyet az újbóli végigjátszásra, annak itt a remek alkalom.

A játék legújabb javításával ugyanis bekerült a Hardcore Mode, ami a nevének megfelelően alaposan feljebb tekeri a nehézséget, különböző kisebb-nagyobb változtatással. Minden Check nehézsége megnövekszik, így nagyobb a bukás esély, és sokkal nehezebbé válik a pénzszerzés, így tehát jobban meg kell majd becsülnünk, amink van. Ezen kívül növekednek a gyógyszerészeti költségek, amik tovább nehezítik a mindennapos alkoholmámoros és cigifüstös életünket.

A készítők szerint egyébként emellett azt is meg kell jegyezni, hogy a karakterünk némileg gyorsabban lép majd szinteket, és magasabb szintet is érhet el a játék végére, ráadásul a nehézség arra sarkallhatja a játékost, hogy olyan döntéseket hozzon, akár a karakter fejlesztésekor, amit egyébként nem próbálna ki.

Szintén fontos megjegyezni, hogy a legújabb patch behozta az ultraszéles monitorok támogatását, és hogy mindennek örömére a Disco Elysium most 20%-os akcióban vásárolható meg Steamen, úgyhogy nem érdemes kihagyni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap