Shop menü

HAMAROSAN ITT A HARMONYOS 3

A Huawei készen áll arra, hogy új szintre emelje a kollaborációt a saját rendszerének szintjén, nem kell már sokáig várni az újítások felfedésére.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Hamarosan itt a HarmonyOS 3

A Huawei ugyan mostanra nagyon nehéz helyzetbe került a piacon, de igazából ettől függetlenül nem akarja feladni a fejlesztéseit, mert nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. Szóval gőzerővel építi a HarmonyOS ökoszisztémát is egyebek mellett, és most ez egy új fejezethez közeledik vészesen. Rövidesen bemutatásra kerül a HarmonyOS új generációja.

Jelenlg a különböző eszközökön a HarmonyOS 2.0 teljesít szolgálatot, és most érkeztünk el a HarmonyOS 3.0 bemutatásának a kapujába. A kínaiak bejelentették, hogy július 27-én tartanak majd egy olyan eseményt, aminek az új operációs rendszer lesz majd a főszereplője. De szó eshet majd ezen az eseményen új termékekről hardveres megoldásokról is.

Galéria megnyitása

Érdekes módon a vállalat európai időhöz igazította a rendezvényét, 13:30-kor kerül majd sor az eseményre és ennek keretében a fontos bejelentésekre. A HarmonyOS 3.0-ról egyelőre nem sokat tudunk, ráadásul itt eléggé széles skálán mozognak a lehetőségek. Korábban ugyanis a Huawei úgy kedzte el fejleszteni a HarmonyOS-t, hogy egy teljesen egyedülálló operációs rendszer lesz majd ez, miközben nagyon sok termékre elérhető lesz majd.

A rugalmasan működő HarmonyOS 3.0 minden bizonnyal elérhető lesz idővel okostelefonokra, táblagépekre, IoT eszközökre, televíziókra, viselhető kiegészítőkre, és még akár személygépjárművek fedélzeti rendszerén keresztül is visszaköszönhet majd. A rendelkezésre álló információk alapján a vállalat nagy hangsúlyt helyezhet majd a kollaboráció működésére. Ez már eddig is fontos volt a Huawei számára, régen felismerte a cég, hogy a teljes ökoszisztéma felépítésével lehet igazán jól felhasználókat szerezni. Csak éppenséggel az Egyesült Államok keresztülhúzta a számításait.

Galéria megnyitása

A HarmonyOS 3.0 egyébként Kínában fog először bevetésre kerülni, hiába globális eseményen kerül majd sor a leleplezésére. A HarmonyOS 2.0 még eléggé masszívan épített az Android alapra, attól függetlenül, hogy igazából már eltávolodott attól az Androidtól, amit a hétköznapi felhasználók ismernek. A cég egységes alapot akart a HarmonyOS alá pakolni, de nem tudni, hogy ezen a téren mire lehet majd számítani az új főverzió bevezetésénél. Bízunk abban, hogy sikeresen tud majd távolodni az Androidtól.

Minél inkább saját alapra kerül a HarmonyOS, annál jobban lehet majd alakítani úgy, hogy többféle termékkategórián működjön hatékonyan együtt. A kollaboráció terén még jelentős innovációs lehetőségek vannak, és bízunk abban, hogy a Huawei a nehéz sorsa ellenére is azon lesz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ezen a téren a termékeiből, szoftveres fejlesztéseiből. A hónap végére tett bejelentés során pedig már kaphatunk majd egy nagyobb ízelítőt abból, hogy mire készül a vállalat a közeljövőben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére