GoW3 Ultimate és Clash of the Titans képek

Az új screenshotok már némi betekintést nyújtanak a CotT világába, míg a God of War 3-ból különleges kiadás jön Európába

GoW3 Ultimate és Clash of the Titans képek

A Sony Europe nemrég bejelentette a God of War III Ultimate Trilogy Edition-t PS3-ra. Szép hosszú neve van, ugye? A kiadás maga hasonlít az amerikai Ultimate Edition-höz, csak jóval több extra jár hozzá. Ahogy az a nevéből is kiderülhetett, az erős késésért cserébe ez a változat tartalmazza a God of War Collection-t, ami nem más, mint egy lemezen az első két rész némileg felújítva (természetesen fut minden PS3-on ezért).

A PlayStation blogos bejelentésből kiderül, hogy a megjelenési idő körülbelül ugyanaz, mint a sima GoW 3 esetén, de árat egyelőre nem közöltek, pedig az extrák alapján nem lesz olcsó. Lássuk mit is kapunk majd a pénzünkért, a már említett kollekción és a harmadik részen kívül: egy új arénát, és négy különböző skint Kratosnak, valamint rengeteg videót a PSN-en keresztül (jól megtömhették a Blu-ray lemezt, ha nem fértek rá), mindhárom játék zenéjét, képeslapokat és egy artbookot. Az egész pakk pedig Pandora Szelencéjében érkezik (ahogy az első részben kinézett, csak nekünk most nem kell végigvernünk a templomot érte).

A régi Clash of the Titans film sok inspirációt adott anno David Jaffe-nek a God of War-okhoz, és már jó ideje tudjuk, hogy jön a felújított film, amihez természetesen játék is jár. Ehhez is érkezett pár screenshot, elég vadakra sikerültek:

[link target="_blank" href="/_userfiles/Image/Svindler_game/News/Teljes/Clash/5.jpg"]

[/link]

[link target="_blank" href="/_userfiles/Image/Svindler_game/News/Teljes/Clash/5.jpg"]

[/link][link target="_blank" href="/_userfiles/Image/Svindler_game/News/Teljes/Clash/5.jpg"]

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward