Galaxy Note II és több féle Nokia Asha új festéssel

A Samsung az identitászavaros készülékét is elkészítette több új árnyalatban, a Nokia pedig a Symbianos újdonságait öltöztette át.

Galaxy Note II és több féle Nokia Asha új festéssel

Az átszínezett és feldíszített telefonok már szinte futószalagon jönnek, így mindenki számára több mobil jöhet szóba, amikor a vásárlásra kerül a sor; a felhasználók többsége pedig úgysem csak a specifikációk bújása után indul a boltokba, hanem nagy hangsúlyt fektet a megjelenésre is.

Az új színeknek hála, az elképesztő népszerűségnek örvendő Samsung Galaxy Note II most még több ember fejét csavarhatja majd el. A két új festés a Borostyán barna és a Bor vörös fantázianeveket kapta. Ezek közül a barna már ismerős lehet, mivel visszaköszön a Galaxy S III és a Galaxy S III Mini választékában is, míg a vörös egy teljesen új változat. Ezekkel együtt a Note II már négy színben lehet a miénk, a mostani kettő mellett a Kerámia fehér és a Titánium szürke választható.

A Nokia az Asha 308, a 309, valamint az Asha 311 új ruhába öltöztetése mellett döntött. Az Asha termékcsalád eladási adataira a Nokia nem nagyon panaszkodhat, 2012 utolsó negyedévében például 9,3 millió masina talált gazdára, de a Valentin nap közeledtével itt is szeretnének némi utat mutatni a vásárlóknak. Az új Nokia Asha Charme szériába tartozó eszközöket virág minta fogja díszíteni. A hátlapon és a grafikus kezelőfelületen kirajzolódó krizantém-forma a napot szimbolizálja a keleti mitológiákban.

Ezek mindegyike valamikor a következő hetekben válik elérhetővé, még a Valentin-napot megelőzően, hiszen főleg ez motiválhatja most a gyártókat. A "festők" munkája a Note II-nél valószínűleg nem jár majd felárral, ám az Ashák drágábbnak ígérkeznek. A 308 és a 309 150 dollárba kerül majd így, a 311-et pedig 165 dollárért tehetjük magunkévá.

 

Nyelvfelismerés » Hungarian

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward