Érkezik az OxygenOS 12

Érkezik az OxygenOS 12

A OnePlus okostelefonok számára az Android 12 operációs rendszerrel egy új grafikus felület is jön, az OxygenOS 12, és most kiderült, hogy erről hamarosan részletesen fog mesélni a vállalat. Egy közösségi esemény keretében osztja majd meg a OnePlus a tulajdonosokkal, hogy milyen újításokra lehet számítani.

Május 18-án lesz a OnePlus Open Ears Forum (OEF) esemény, aminek a középpontjában a következő generációs OxygenOS grafikus felhasználói felület lesz. Néhány kiválasztott élőben is kérdezhet majd a vállalattól a változásokkal kapcsolatosan. Magyar idő szerint 14:00-kor lesz a rendezvény, és a cég tervei szerint akár 2 óra hosszúságúra is nyúlhat.

Galéria megnyitása

Egyelőre még azt sem lehet biztosan tudni, hogy milyen újításokkal fog szolgálni az Android 12, hiszen kiadásról kiadásra derülnek ki a fejlesztései, ennek fényében pedig különösen érdekesnek ígérkezik, hogy milyen lesz az OxygenOS 12. Viszont az Android 12 bemutatására (is) szolgáló Google I/O is május 18-án lesz, szóval egyszerre tudunk majd meg nagyon sok fontos információt annak kapcsán, hogy mire lehet majd számítani.

Az már lényegében biztos, hogy a OnePlus indítani fog témázási lehetőséget. Témákat széles választékban fog kínálni ezen a felületen a vállalat, és ezáltal a felhasználók az egyéni igényeikhez igazíthatják majd a szoftveres környezet megjelenését. Több androidos grafikus felületnek is van saját témaboltja, szóval ez nem egy jelentős újítás, de mivel sokan kérték már ezt a vállalattól, így széles közönség fogadja majd tárt karokkal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap