DJI: Érkezik a Mavic 2 Pro

A DJI aprósága tovább lesz képes a levegőben maradni, mint elődje, és lesz egy optikai zoomra képes testvére is.

DJI: Érkezik a Mavic 2 Pro

A DJI 2016-ban mutatta be az első kompakt Mavic drónját, most pedig már a jelek szerint a vérfrissítésen dolgozik a cég. Egy kiszivárgott katalógus alapján hamarosan befuthat a Mavic 2 Pro, ráadásul egy társa is lesz ennek az eszköznek Mavic 2 Zoom néven.

Az idő előtt felbukkant nyomtatott anyag alapján a Mavic 2 Pro átesik egy dizájnváltáson a Mavic Próhoz képest, de nagyvonalakban nézve marad majd az előd felépítésénél. A szenzorok és a kamerák hasonlóan lesznek elhelyezve, mint korábban, és az összehajtogatás is nagyjából ugyanúgy történik majd, mikor szállítani kell a készüléket. A Mavic 2 Pro elsődleges kamerája teljesen új lesz, és a mellette érkező Mavic 2 Zoom modellnél is eltérő képalkotóval kell számolnia az érdeklődőknek.

Galéria megnyitása

A felbukkant fotó alapján a Mavic 2 Pro fedélzetén található kamera 1 hüvelykes érzékelőre fog épülni, és a tervezésében a DJI a nagy múltú és prémium kategóriás eszközökkel foglalkozó Hasselblad segítségét kérhette. A Mavic 2 Zoom esetében pedig nem meglepő módon a közelítési lehetőség lesz a legfontosabb, ennek a kamerája olyan lencserendszerrel lesz megtoldva, ami 24 és 48 milliméter között állítható gyújtótávolságú, szóval kétszeres zoomolásra képes szükség esetén. A szerkezetek egyaránt 1080p-s minőségű élőképet lesznek képesek átvinni menet közben, és akár 8 kilométeres távolságba is elvezérelhetőek majd. A Mavic 2 drónok maximális sebessége elérheti a 20 métert másodpercenként, és 31 percet lesznek képesek a levegőben tölteni leszállás nélkül, szóval egészen jó üzemidővel szolgálnak majd – a Mavic Pro még csak 27 percet tudott. Az eszközök többféle biztonsági rendszernek is otthont adnak. A Mavic 2 Zoom modell esetében pedig még a rendkívül látványos hatást keltő Dolly Zoom lehetőség is adott lesz.

A kiszivárgott katalógus kapcsán a CNET megkereste a DJI-t, és a vállalat illetékes szakembere kénytelen volt megerősíteni, hogy a forrás hiteles, valóban készül a Mavic 2 Pro – és minden bizonnyal a specifikáció is valós. Egy olyan promóciós anyagról van szó, ami egy elhalasztott eseményre készült, de a vállalat bánatára mégis napvilágot látott. Hogy mikor fog megjelenni végül a Mavic 2 Pro és a zoomolásra képes társa? Nos, ezt jelenleg nem tudjuk megmondani, de valószínűleg nem kell már sokat várni rájuk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap