Ennyibe kerülnek majd a Samsung Odyssey sorozatú extrém gamer monitorok

És már az sem titok, mikor érkeznek meg hazánkba.

Ennyibe kerülnek majd a Samsung Odyssey sorozatú extrém gamer monitorok

A Samsung még a CES 2020 idején mutatta be új, Odyssey sorozatú gamer kijelzőit, amelyek hárman érkeznek: a G9-es sorozatot egy 49 hüvelykes, a G7-es sorozatot pedig egy 32 és egy 27 hüvelykes példány alkotja. Eleinte nem állt rendelkezésre túl sok információ a monitorokkal kapcsolatban, ám most egy picit javult a helyzet, ugyanis már tudjuk, mikor jelennek meg kereskedelmi forgalomban, illetve azt is, pontosan mennyibe kerülnek majd Magyarországon.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A G9-es család 49 hüvelykes tagja egy ívelt VA panelt kap, ami 240 Hz-es maximális képfrissítési rátával, 5120 x 1440 pixeles natív felbontással és 32:9-es képaránnyal rendelkezik. A különleges panel igen erősen ívelt, ugyanis 1000R hajlítási sugárral büszkélkedik, maximális fényerőssége pedig szintén nem mindennapi, mivel 1000 cd/m2-es értéket képvisel.

Az új monitor a VESA DisplayHDR szabványának 1000-es lépcsőjét is teljesíti, háttérvilágítása pedig kvantumpontos a még teltebb színek és a még élethűbb képi megjelenítés érdekében. A monitor futurisztikus dizájnnal rendelkezik, hála a ház formájának és a nem mindennapi világításnak, amely maximum 52 színárnyalatban pompázhat, valamint ötféle világítási effektet is kínál.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A G7-es modellek már kevésbé extrémek, de még így is a különlegesebb monitorok táborát erősítik. Mind a 32 hüvelykes, mind pedig a 27 hüvelykes képátlójú modell esetében 2560 x 1440 pixeles natív felbontású VA panelt kapunk, ami itt már csak 16:9-es képaránnyal rendelkezik, viszont az 1000R ívet itt is megkapták a panelek, valamint a kvantumpontos háttérvilágítás is a kínálat részét képezi.

A maximális fényerősség itt már „csak” 600 cd/m2-es értéket képvisel, valamint a VESA DisplayHDR tanúsítványon is csak 600-as jelölés szerepel. A képfrissítési ráta maradt 240 Hz-es, valamint a G-Sync Compatible támogatás sem hiányzik a sorból, csak úgy, ahogy a 49 hüvelykes modellnél sem.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Az Odyssey sorozat tagjai Magyarországon várhatóan április végétől lesznek elérhetőek. A 49 hüvelykes G9-es monstrumért 487 000 forintot, a 32 hüvelykes G7-esért 227 000 forintot, míg a 27 hüvelykes G7-esért 195 000 forintot kérnek majd el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap