Elképesztően jó ajánlatnak ígérkezik a Honor Earbuds 2 SE fülhallgató

Rekord üzemidő, ANC támogatás, gamer mód, ezeket ígéri a termék, ráadásul egyáltalán nem vészes áron.

Elképesztően jó ajánlatnak ígérkezik a Honor Earbuds 2 SE fülhallgató

A Huawei már tavaly gőzerővel kezdte fejleszteni a viselhető kiegészítőket, és jelentős részben annak a munkának az eredményeként születhetett meg a Honor Earbuds 2 SE, és nyújthat remek tulajdonságokat. Az újdonság kicsi, könnyű, mégis sokáig bírja, plusz még a zajokkal is felveszi a harcot, kellhet ennél több?

A Honor elmondta, hogy az eszköz tervezése során egy olyan formát igyekeztek létrehozni 3D ergonómiai vizsgálatokkal, amit a legtöbb ember kényelmesen tud viselni, miközben a beltere kellően nagy egy méretes hangszórónak. Egy 10 milliméteres egység bukkant itt fel, ami állítólag remek dinamikával adja majd vissza a zenei műveket. Egyedi tervezésről van szó, ami többféle anyag ideális kombinációjával jött létre. Persze arról, hogy a hangminőség milyen lett, csak teszteket követően lehet majd nyilatkozni.

Galéria megnyitása

Annak érdekében, hogy a lehető legzavartalanabb lehessen a zenehallgatás élménye, az Earbuds 2 SE biztosít zajszűrést, méghozzá ANC formájában, szóval nemcsak a hanghívások alkalmával lehet majd erről beszélni, hanem a filmezés, zenehallgatás vagy akár játék esetén is. Arról nem esett szó, hogy milyen hatékony lesz itt az aktív zajszűrés, de állítólag gépi tanulást is használ, amivel könnyen ki tudja szűrni a környezeti zajt, és még az emberek beszédhangjának frekvenciáját is tudja külön kezelni.

Galéria megnyitása

A beszédhang elkülönítését a hívásoknál külön tudja kamatoztatni, ilyenkor kiemelheti a beszédhangot. Van az Earbuds 2 SE képességei között olyan mód is, amikor a környező hangokat épp, hogy átereszti a készülék, nem pedig megszűri, szóval így biztonságosabb az utcán használni, és boltban fizetésnél sem kell kivenni a fülből a kiegészítőt.

A mikrofonokat hangvezérlésnél is ki lehet majd használni. Képes lesz a fülhallgató a hangutasításokat továbbítani, magát az Earbuds 2 SE-t pedig egyszerűen érintésekkel lehet majd kezelni. A szerkezet rendelkezik szenzorral a viseléshez, és ezt kihasználva nem kell majd azzal babrálni, hogy mikor van kikapcsolva az eszköz, és hogy leállította-e a lejátszást az ember, vagy a fülhallgató letétele után is folytatódik az éppen nézett videó vagy zene. Amikor kiveszi a füléből a viselője a kütyüt, akkor azonnal leáll és megállít minden lejátszást is.

Galéria megnyitása

A mobilokkal Bluetooth 5.2 modulon tartja a kapcsolatot a kiegészítő, és részben ennek köszönhetően tud rendkívül hatékony lenni. Üröm az örömben, hogy csak AAC tömörítéssel dolgozik, nincs magasabb minőséget nyújtó opció a tarsolyában. Van azonban alacsony késleltetésű mód, ami a játékosok számára jól jöhet. Ilyenkor nem lesz annyira érzékelhető a kép és a hang szinkronjában előforduló csúszás.

Galéria megnyitása

A fröccsenő vizet, esőt képes lesz elviselni az Earbuds 2 SE, de komolyabban nem szabad víznek kitenni. 5,5 grammot nyom a fülhallgatók darabja, a tok pedig csak 41 gramm, szóval elég könnyed. A készülék hordozója 45,5 x 61,2 x 25,35 milliméteres. Fekete vagy fehér színben lehet majd megvásárolni a szerkezetet, szóval lehet választani, de aki színesebb opcióra vágyott volna, az hoppon marad.

Galéria megnyitása

55 mAh-s akkuk kerültek a fülesekbe, és egyetlen töltéssel 7,5 órán át lehet majd zenét hallgatni úgy, hogy közben még az ANC is aktív. Ez szinte egyedülálló. Ha nem kell a zajszűrés, még a 10 órás üzemidő is kihozható, a tokba rejtett akkuval pedig összesen 32 órás üzemidő hozható össze, de ANC-vel is egy napot kibír az eszköz. És még gyorstöltés is van, 10 perc alatt 4 órányi használatra elegendő energiát lehet a fülesbe tölteni – ez egy átlagos fülesnek a normál üzemideje lenne. A töltésre egy C-típusú USB csatlakozó szolgál.

A Honor Earbuds 2 SE mindössze 470 jüanba fog kerülni Kínában, ami átszámítva 20 ezer forintos összegnek felel meg. A termék remélhetőleg megvásárolható lesz a vállalat hazáján kívül is, az otthonában június 25-én kezdődik a forgalmazása.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap