Elindult Galaxy modellek a One UI 2.5 frissítése

Elindult Galaxy modellek a One UI 2.5 frissítése

A Samsung a Galaxy Note20 szériával rántotta le a leplet a One UI grafikus felhasználói felületről, és most ezt a cég elkezdte kiadni a korábban megjelent eszközökre. A Galaxy S20 családnál ütötte fel a fejét az új felület, de már a Z Flipet is elérte, és hamarosan még több készüléknél fog megjelenni.

A Samsung az Android 9.0-val indította el a One UI-t, és az Android 10-zel jött el a One UI 2, most pedig itt a One UI 2.5, ami egyértelműen egy olyan időközi frissítés, amivel a cég szeretné még inkább felkelteni a vásárlók figyelmét. Olyan korábban is várt újdonság található például itt, mint a DeX szolgáltatás, amit már teljesen vezetékek nélkül lehet használni. Nemcsak a billentyűzet és az egér, de a külső képernyő is kapcsolódhat az okostelefonhoz kábelmentesen.

Galéria megnyitása

A kamerára is pozitív hatással lesz a frissítés, ugyanis a Pro Video módon belül már az eddiginél több opció lesz elérhető a minőségre, formátumra és felbontásra vonatkozóan. A Single-take felvételi képesség esetében már kiválasztható majd előre a videó időtartama.

A Bitmojikat már ki lehet tenni a folyamatosan aktív képernyőre is az órák stílusához kapcsolódóan. A grafikus felület több ponton is átesett apróbb finomításokon. Friss lehetőségekkel gazdagodott a Samsung gyári billentyűzete, így egyszerűbbé vált például a YouTube-on keresés, és van osztott nézet döntött állapotban. És tovább lett fejlesztve az SOS segélyhívó képessége a rendszernek, ami ezáltal hatékonyabban tudja segíteni a bajba jutott felhasználókat.

Galéria megnyitása

Fontos, hogy az Android 10 operációs rendszerrel bevezetett gesztusokat ezentúl már gond nélkül ki lehet majd használni a harmadik féltől származó applikációkon belül is. Ez eddig nagyon hiányzott a felhasználóknak, és több esetben is hozzájárulhat a jobb élményhez. A One UI összességében egy kellemesebb rendszerré válik a frissítés révén, és tesz egy lépést előre a One UI 3 irányába, ami már az Android 11-nek az alapját fogja felhasználni.

A Samsung korábbi előrejelzése szerint egyre hosszabb ideig fogja támogatni frissítésekkel a mobilokat és a tableteket, ennek köszönhetően pedig a vásárlók tovább kapnak majd újdonságokat szoftveres fronton. Ezáltal a Galaxy modelleket talán nagyobb kedvvel fogják a jövőben választani az emberek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap