Elérhető az Office 365

Végre bemutatkozott az Office 365, a felhő alapú irodai szoftvercsomag végleges kiadása, amely máris 40 országban érhető el. A szoftvercsomagban megtaláljuk a Microsoft Office programcsomagját, a Microsoft Exchange Online levelező- és naptár szolgáltatást, valamint a Microsoft Share Point Online csapatmunka megoldását is, sőt, a kínálatból a Microsoft Lync Online sem hiányzik, amely egységes kommunikációs megoldást kínál az ügyfelek számára. Az Office 365 előre tervezhető havidíj fejében vehető igénybe és időről-időre frissül, hogy a szolgáltatás színvonala folyamatosan magas lehessen.

Elérhető az Office 365

Végre bemutatkozott az Office 365, a felhő alapú irodai szoftvercsomag végleges kiadása, amely máris 40 országban érhető el. A szoftvercsomagban megtaláljuk a Microsoft Office programcsomagját, a Microsoft Exchange Online levelező- és naptár szolgáltatást, a Microsoft Share Point Online-t és a Microsoft Lync Online-t, amely egységes kommunikációs megoldást kínál az ügyfelek számára. Az Office 365 előre tervezhető havidíj fejében vehető igénybe és időről-időre frissül, hogy a szolgáltatás színvonala folyamatosan magas lehessen.

Az Office 365 béta változata 2010-ben vált elérhetővé, amit néhány hónap leforgása alatt több, mint 200.000 szervezet próbált ki. Ezek a szervezetek a csoportmunkát tekintve jelentős eredményeket értek el, ezzel együtt pedig informatikai költségeik is csökkentek, méghozzá esetenként akár 50%-kal.

Az új felhő alapú szolgáltatáscsomag a legkisebbtől a legnagyobb szervezetekig minden vállalkozás igényeit képes kiszolgálni a számára megfelelő funkciókkal. Az Office 365 lehetőséget biztosít a munkatársak számára, hogy azonnali üzenetküldő szolgáltatás és virtuális megbeszélések segítségével folyamatosan tarthassák egymással a kapcsolatot akkor is, ha csak néhány méter választja el őket, illetve akkor is, ha több ezer kilométeres távolságra vannak egymástól. Komoly előny, hogy a munkatársak egy időben dolgozhatnak ugyanazon a dokumentumon és új ötleteiket is rendkívül hatékonyan, illetve gyorsan tudják megosztani egymással. Az új szolgáltatáscsomag tehát egy újfajta, úgynevezett közösségi munkastílust nyújt a felhasználók számára és gyakorlatilag bármilyen eszközről elérhető, amely rendelkezik internetkapcsolattal és webböngészővel, valamint megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek.

Az Office 365 30 napig ingyenesen is kipróbálható mindazoknak, akik feliratkoznak a www.office365.hu oldalon, vagy a helyi Office 365 partnereknél. Hazánkban a szolgáltatáscsomagot a Central Europe On-Demand Zrt. biztosítja a vállalkozásoknak, azok méretétől függetlenül. Az Office 365 a UPC Magyarország Kft. kínálatában is megjelenik majd a szélessávú internet, telefon és tv szolgáltatások mellett, természetesen még ebben az évben.

Az Office 365 előfizetési havidíjai felhasználónként 1,79 eurótól 25,5 euróig terjednek. A kisvállalkozásoknak szánt csomag, amely felhasználónként 5,25 euróba kerül havonta, tartalmazza az Office Web Apps-t, a Microsoft Exchange Online-t, a Microsoft SharePoint Online-t, a Microsoft Lync Online-t, valamint egy saját publikus weboldalt is. Ezek az eszközök nagyvállalati szintű e-mail, dokumentum-megosztási, portál, azonnali üzenetküldési, video- és webkonferencia lehetőségeket adnak  minden előfizetőnek.

Ezzel együtt az Office 365 közepes és nagyvállalatoknak szánt csomagokban is elérhető az egyszerű e-mail szolgáltatástól egészen az átfogó megoldásokig.

A felhő alapú szolgáltatáscsomaggal kapcsolatban további információ a www.office365.hu weboldalon található, de a szolgáltatással kapcsolatban hasznos információkat a Twitteren (@Office365), a Facebookon és az Office 365 blogon keresztül is be lehet szerezni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward