E3 2014 - A fehér PS4 közelről, PlayStation TV részletek

Mind az új, fehér színű PlayStation 4, mind pedig a PlayStation TV ősszel jelenik meg. Nézzük meg őket közelebbről!

E3 2014 - A fehér PS4 közelről, PlayStation TV részletek

Ősszel jön Európába a PlayStation TV

A Sony még az E3-as konferenciáján jelentette be, hogy nyugatra is érkezik a Japánban már tavaly megjelent PlayStation Vita TV, bár itt egyszerűen csak PlayStation TV lesz a neve. Az eszköz gyakorlatilag egy kijelző és gombok nélküli PS Vita, így tehát nagyjából minden játékos képes futtatni a Sony digitális piacteréről megvásárolva, amit a rendes PS Vita is - ráadásul a PS Now is elérhető lesz rajta, amivel streamelve tudjuk tolni a PS3-as címeket. Ezen kívül használható arra is, hogy a PS4 képét közvetítsük vele más tévékészülékekre.

A fekete színű kütyü 99 dollár / 99 euró ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető Európában és Észak-Amerikában ősszel. Amerikai barátaink kapnak egy nagyon jó bundle-t is: 139 dollárért a gép mellé beteszik nekik a DualShock 3 kontrollert, egy 8GB-os memóriakártyát és a The LEGO Movie Videogame-et. Sajnos ezt a csomagot Európa számára nem erősítette meg a Sony.

Galéria megnyitása grid_on

Ilyen lesz a fehér PS4

Szintén az E3-as sajtókonferencián említette meg a Sony, hogy a Destinyvel egybecsomagolva érkezik a fehér PS4. A szín hivatalos neve "gleccserfehér", amihez ugyanilyen színű DualShock 4 kontroller is jár. A Destiny mellett kapunk egy 30 napos előfizetést is a PS Plushoz. A játékkal együtt 439 euróba fog fájni a konzol, de Európa kap egy Destiny-mentes verziót is az alap 399 eurós áron. A megjelenés szintén ősszel esedékes, valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, hogy a Destiny megjelenésével együtt.

Ezek mellett a Sony váratlanul bemutatott egy városi álcaruhába öltöztetett DualShock 4-et is.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward