DX11 benchmark elsőként a Unigine-től

Az Unigine fejlesztői egy utcahosszal a Futuremark szakemberei előtt járnak, ugyanis ők az elsők, akik DirectX 11-es támogatással ellátott tesztprogramot kínálnak azoknak a szerencséseknek, akiknek már sikerült szert tenniük a Radeon HD 5000-es sorozatban helyet foglaló kártyák valamelyikére. Az alkalmazás természetesen csak Windows 7 esetében kínál DirectX 11-es támogatást, de ezen kívül a DX9-es, DX10-es és az OpenGL technológiák, valamint az ATI Eyefinity névre keresztelt multi monitor technológiáját is támogatja.

DX11 benchmark elsőként a Unigine-től

Az Unigine fejlesztői egy utcahosszal a Futuremark szakemberei előtt járnak, ugyanis ők az elsők, akik DirectX 11-es támogatással ellátott tesztprogramot kínálnak azoknak a szerencséseknek, akiknek már sikerült szert tenniük a Radeon HD 5000-es sorozatban helyet foglaló kártyák valamelyikére. Az alkalmazás természetesen csak Windows 7 esetében kínál DirectX 11-es támogatást, de ezen kívül a DX9-es, DX10-es és az OpenGL technológiák, valamint az ATI Eyefinity névre keresztelt multi-monitor technológiáját is támogatja.

Az új szoftver Windows 7 alatt a DirectX 11-es támogatás jóvoltából a tesszellációs technológia kiaknázására is képes, sőt, ezen kívül dinamikusan tudja szimulálni a környezet különböző változásait, mindezt pedig élethű fizika alkalmazása mellett teszi.

A Heaven Benchmark futtatásához olyan ATI Radeon HD 2000-es, illetve Nvidia GeForce 7000-es sorozatú vagy újabb videokártyára van szükség, amely legalább 256 MB-nyi fedélzeti memóriával fel van vértezve. A DirectX 11-es támogatás, illetve a tesszelláció használatához DirectX 11-es GPU-ra és Windows 7-re van szükség (Radeon HD 5000-es sorozat).

Az új tesztprogram 1.0-s verzióját innen tölthetik le az érdeklődők. Az alábbi videónak köszönhetően azok is megtekinthetik a Heaven Benchmark DX11-es változatát, akik nem rendelkeznek ehhez megfelelő hardverrel. Mindenképpen megéri rá szánni néhány percet, mert szép. (Érdemes a lejátszóban a HD gombra kattintani.)

                            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward