DLC ++

F.E.A.R. 2 sztori DLC, Overlord 2 DLC, Zeno Clash SDK.

DLC ++

[bold]F.E.A.R. 2 (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

A Monolith következő jelentősebb single-player adaléka a neves FPS széria második epizódjához várhatóan jövő hónapban érkezik. Az add-on, mely a Reborn nevet viseli egy Foxtrot 813-as speciális katona bőrébe bújtat majd minket. Általa egy újabb perspektívából élhetjük át ismét a F.E.A.R. első részének történéseit.

A producer Lucas Myers elmondása szerint a kiegészítő 4 pályát fog tartalmazni, ami körülbelül 2 óra alatt végigvihető lesz. Az új tartalomhoz természetesen járnak majd új trófeák és achievementek is. Az ár és a pontos dátum egyelőre nem ismert.

[bold]Overlord II (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

A Codemasters tegnap végre feltette az Xbox Live-ra is a múlt csütörtökön a PS Networkön megjelent első Overlord II tartalom tapaszt, a Battle Rock Nemesis-t. A DLC ára 400 MS pont XBLA-n, illetve 5 dollár PSN-en.

Az aprócska add-on tartalmaz egy arénát (Battle Rock arena), amelyben egy Szatír, a Birodalom Bajnoka és egy Főnix várja alázatosan, hogy Ő Kegyetlensége, az Overlord (azaz Mi) odafáradjon és szakítson egy kicsit kibelezésükre a drága idejéből. Ha vesszük a fáradtságot és így teszünk, akkor kapunk pár erősebb varázslatot és pár új cuccot a minionjainknak (az Xbox 360-asok +100 gamerpontban is részesülnek).

Zeno Clash (PC)

Az ACE Team volt kedves és kiadott egy fejlesztő készletet egészen egyedi bunyós FPS játékához a Zeno Clash-hez. Ez annyit tesz, hogy mostantól bárki készíthet saját pályát vagy mod-ot, ha van hozzá kedve és türelme. Ehhez természetesen bőven adtak írásos segítséget is, mindenképpen érdemes körülnézni a Zeno Clash fórumokon, ha valaki komolyan gondolja a pályaalkotást.

A Zeno Clash megvásárolható a STEAM-en.

A játékok iPonos tesztjéhez katt a címükre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward