DivX-hitelesített digitális TV-k az LG-től

Elindította DivX-hitelesített Time Machine TV-sorozatát a DIVX és az LG, plazma és LCD modellekben egyaránt. LCD-ből három változat áll rendelkezésünkre, a 47LB5RE, a 42LB5RT és a 37LB4RT, míg plazmából "mindössze" kettő, az 50PB4RT és a 42PB4RT.

DivX-hitelesített digitális TV-k az LG-től

Elindította DivX-hitelesített Time Machine TV-sorozatát a DIVX és az LG, plazma és LCD modellekben egyaránt. LCD-ből három változat áll rendelkezésünkre, a 47LB5RE, a 42LB5RT és a 37LB4RT, míg plazmából "mindössze" kettő, az 50PB4RT és a 42PB4RT. Azonban mindegyiknek közös jellemzője a digitális tartalmakhoz nyújtott figyelemreméltóan jó kép- és hangminőség, amit ráadásul jóval kisebb sávszélességgel képesek produkálni, mint a hagyományos analóg készülékek. Szintén közös jellemző a felvétel és a Time Shift funkció érdekében beépített 80 GB-s merevlemez, valamint az USB 2.0 port egyrészt a felvett tartalmak eltárolásához, másrészt pedig az MP3, JPEG és DivX-lejátszás megvalósításához. Ezen felül lehetőséget adnak - természetesen - a párhuzamos megjelenítésre és rögzítésre is.

A magukban több, mint 90 millió DivX-hitelesített eszközt egyesítő, kiváló képminőséget és valamennyi DivX-videó tartalom teljes támogatását nyújtó Time Machine TV-sorozat valamennyi tagja már kapható Európában, Kínában és a Csendes-óceáni térségben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward