Dishonored: GOTY megjelenés

A Bethesda bejelentette a Dishonored: Game of the Year kiadást.

Dishonored: GOTY megjelenés

A Bethesda bejelentette a Dishonored: Game of the Year kiadást. A pakkban benne van az alapjáték és az összes kiegészítő tartalom is: Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches, Void Walker's Arsenal. Utóbbi nem más, mint a startkor megjelent kisebb extra tartalmak gyűjteménye, amiket az egyes kiskereskedőknél lehetett megszerezni.

A játék új kiadása október 11-én landol az európai boltok polcain, amerikai barátaink egy kicsit hamarabb, 8-án juthatnak hozzá. A játék €39.99 / £29.99 / $69.95 AUD-ért lesz kapható PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve €29.99 / £24.99 / $49.95 AUD lesz PC-re.

Az Arkane Studios által fejlesztett Dishonored még tavaly októberben jelent meg és ért el hatalmas sikereket. Mi is sokat dicsértük az alapjátékot és a letölthető tartalmakat is. Lehetséges, hogy már készül a folytatás is, de erről konkrét információk egyelőre nincsenek. Arról viszont vannak, hogy az Arkane épp álláshelyeket hirdet az első next-gen projektjéhez:

"A Dishonored: Game of the Year kiadás októberi megjelenését követően az Arkane belevág a jövőre való készülődésbe, egy next-gen projekt fejlesztésével. Egyelőre még nem árulhatjuk el, hogy mi van kilátásban, de szeretnénk az ígéretes fejlesztők tudtára adni, hogy már építjük a csapatot a projektünkhöz."

Austin-ban keresnek embereket vezető tech programozó és eszközkészlet fejlesztő szerepkörbe, illetve számos művész pozíció is nyitott náluk (teljes lista itt). Készülhet akár egy új Dishonored vagy a Prey 2, de van esély új IP-re is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward