Csendes játékgép a Tomarni kínálatában

A Tomarni, amely tulajdonképpen egy német vállalat, érdekes konfigurációk piacra dobásán munkálkodik, amelyekkel majd kifejezetten a csend szerető játékosokat kívánja megcélozni. Manapság, ha játékgépekről van szó, akkor senkinek sem a csend, hanem inkább a ventillátorok zaja jut eszébe, nos ezen a tényen kíván változtatni a vállalat az új, csendes játékgépek segítségével.

Csendes játékgép a Tomarni kínálatában

A Tomarni, amely tulajdonképpen egy német vállalat, érdekes konfigurációk piacra dobásán munkálkodik, amelyekkel majd kifejezetten a csend szerető játékosokat kívánja megcélozni. Manapság, ha játékgépekről van szó, akkor senkinek sem a csend, hanem inkább a ventillátorok zaja jut eszébe, nos ezen a tényen kíván változtatni a vállalat az új, csendes játékgépek segítségével.

Az új asztali konfigurációk tetszőlegesen testreszabhatóak lesznek: a vállalat tervei szerint a felhasználók maguk választhatják majd ki, hogy milyen kettő vagy négymagos processzor legyen a gépben, illetve milyen többkártyás rendszert szeretnének, SLI-t vagy inkább Crossfire-t. Ezen kívül még számos felsőkategóriás opció lesz a választékban, amelyek valószínűleg nem pont a költségkímélést fogják szolgálni. A vevő még akár a ház színét is kiválaszthatja majd, ha esetleg nem tetszene neki az alap fehér szín.

A Tomarni új konfigurációiról egyelőre nincsenek pontos információk, sajnos az sem tudható, hogy pontosan mikor kerül forgalomba az első csendes játékgép, egyedül az biztos, hogy először Németországban lesznek elérhetőek a termékek. Az ötlet mindenesetre figyelemre méltó, várhatóan biztosan lesz rá igény, figyelemmel fogjuk kísérni az eseményeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward