ColorWare Galaxy S4 - az igazán színes egyéniség

Nem találod az ízlésednek megfelelő Galaxy S4-et? Itt a megoldás!  Valamint a Samsungnál már a Galaxy Tab 3-ra is készül a megoldás.

ColorWare Galaxy S4 - az igazán színes egyéniség

A Samsung a Galaxy S4-et két színben dobta piacra, és tudjuk, hogy érkeznek majd további színek is. A ColorWare megoldásaival viszont egyetlen gyári kivitel sem veheti fel a versenyt, ezt biztosan kijelenthetjük.

A ColorWare nevű vállalat fő profilja, hogy teljesen egyedi masinákat készítenek, mindössze az eredeti festés átalakításával. A cég műhelyében már rengeteg népszerű gépezet megfordult az elmúlt években, többek közt tabletek is, nem csak okostelefonok. A palettájuk legújabb modellje pedig a Samsung friss zászlóshajója, a Galaxy S4. Ebből is készülhetnek már a szebbnél szebb, és persze egyedibb változatok.

A választék elképesztő, a burkolat szinte minden tagja más árnyalatban pompázhat. Hiba lenne azzal a jelzővel illetni, hogy "a szivárvány összes színében", ugyanis az lealacsonyítaná a ColorWare kínálatát. Itt összesen 46 különböző színből tudjuk kiválasztani a megfelelő(ke)t. A ház egyetlen, nem színezhető eleme az előlap, vagyis itt csak a gyári fekete és fehér közül választhatunk. Ezen túl viszont a keret, a hátlap és az egyetlen, előlapon található fizikai gomb színét tekintve, szinte tényleg csak a képzeletünk szabhat határt.

Az átalakítás során a ColorWare munkatársai egy kész modellt vesznek kezelésbe, de persze az aprólékos munka során a Galaxy S4-et teljesen le kell bontani. Miután megfelelő mértékben szétszedték a készüléket, csiszolás és több réteg festék felhordása következik. A műveletek végeztével pedig a gyári csomagolásába kerül vissza a telefon - erre tehát már nem terjed ki az átalakítás.

Jelenleg elég szépen megkérik az árát az egyediségnek. A ColorWare "tuningja" után ugyanis éppen 1000 dollárt kóstál a Samsung szupermobilja, ami jó 50 százalékos felárat jelent. Ezért persze tényleg egy teljesen egyedi mobilunk lehet - már, ha eléggé extrém kombinációt állítunk össze. Átszabásra egyébként az I9500 kerül, tehát egy Exynos 5 Octával felvértezett variánssal lehetünk gazdagabbak.

Továbbá, ha már a Galaxy széria színeinél tartunk; érdemes eljátszani a gondolattal a Galaxy Tab 3 táblák esetében is. Na persze itt egyelőre nem a ColorWare lépett akcióba, csak a Samsung keze munkájával számolhatunk. A bemutatáskor ezekből csak fehér tűnt fel, de a jelek szerint már ezekből is készülnek az új kivitelek a háttérben. Egyelőre csak egy új árnyalat (barna), és persze csak pletyka és néhány állítólagos sajtófotó szintjén létezik alternatíva, ám amennyiben beindul a Samsung gépezete és nagy igény mutatkozik a Tab 3-ra, jöhet a többi is. Hiszen a borítás anyaga éppen olyan, mint a Galaxy S3 óta minden csúcsgépé, ez pedig könnyen, és rendkívül jól színezhetőnek bizonyult eddig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward