Chieftec Combi Bravo: új, helytakarékos ház

A Chieftec mérnökei egy új házat készítettek, amelyet kifejezetten olyan vásárlóknak ajánlanak, akik kevés hellyel rendelkező környezetbe szeretnének helytakarékos konfigurációt építeni. A Bravo Combi névre keresztelt megoldás egy egyszerű, kompakt ház, amely mATX formátumú alaplapok fogadására let felkészítve és 440 x 140 x 350 mm-es méreteivel tökéletesen megfelel a helytakarékossággal kapcsolatos igényeknek.

Chieftec Combi Bravo: új, helytakarékos ház

A Chieftec mérnökei egy új házat készítettek, amelyet kifejezetten olyan vásárlóknak ajánlanak, akik kevés hellyel rendelkező környezetbe szeretnének helytakarékos konfigurációt építeni. A Bravo Combi névre keresztelt megoldás egy egyszerű, kompakt ház, amely mATX formátumú alaplapok fogadására lett felkészítve és 440 x 140 x 350 mm-es méreteivel tökéletesen megfelel a helytakarékossággal kapcsolatos igényeknek.

A 7,9 Kg-os súllyal büszkélkedő újdonság esetében a micro ATX alaplapok tápellátását egy 300W-os tápegységre bízhatjuk (DPS-300AB-9C). A ház bővítőhelyek tekintetében kis méretének megfelelően túl sokmindent nem tartalmaz: a kínálatban egy 5,25 hüvelykes külső, valamint két darab 3,5 hüvelykes belső bővítőhelyet találunk, amelyek egy átlagos rendszer igényeihez bőven elegendőek. A termék előlapján egy fejhallgató kimenet, valamint egy mikrofon bemenet foglal helyet, de a szokásos két darab USB 2.0-s csatlakozó sem hiányzik a sorból. A szellőzésről az előlap mögött egy 80 mm-es, a hátlapon két darab 60 mm-es, míg a ház oldalán egy 120 mm-es ventilator gondoskodhat, ezek a képek alapján sajnos nem járnak a házhoz.

A letisztult, végtelenül egyszerű dizájnnal ellátott termék várhatóan a következő hónap folyamán jelenhet meg az üzletek polcain, a Combi Bravo ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem érkeztek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward