Chieftec CH-07: új számítógépház játékosoknak

A Chieftec sikertörténete a számítógépházak piacán nagyjából 10 éve kezdődött, amikor a gyártó Dragon sorozatú termékeit piacra dobta. Annak idején a széria tagjaiból havi szinten 50000 darab fogyott, ami nem volt egy rossz eredmény.  A gyártó egy gyors piackutatás után egy új számítógépház fejlesztésébe kezdett, a termék már készen áll a megjelenésre. A Dragon utódjául szolgáló, CH-07-es típusjelzéssel ellátott újdonság kifejezetten a játékos társadalom számára készült, a ház egyébként hozza a gyártótól elvárható szintet mind minőségben, mind pedig a felhasználóbarát és praktikus felépítés tekintetében.

Chieftec CH-07: új számítógépház játékosoknak

A Chieftec sikertörténete a számítógépházak piacán nagyjából 10 éve kezdődött, amikor a gyártó Dragon sorozatú termékeit piacra dobta. Annak idején a széria tagjaiból havi szinten 50000 darab fogyott, ami nem volt egy rossz eredmény.  A Dragon utódjául szolgáló, CH-07-es típusjelzéssel ellátott újdonság kifejezetten a játékos társadalom számára készült, a ház egyébként hozza a gyártótól elvárható szintet mind minőségben, mind pedig a felhasználóbarát és praktikus felépítés tekintetében.

A tápegység nélküli termék külsőleg letisztult dizájnnal bír, a ház megtervezésekor fontos szempont volt az ergonomikus felépítés. A csúnyának egyáltalán nem mondható PC kuckó tetején az összes szükséges gombot és csatalakozót megtaláljuk, köztük a bekapcsoló- és reset gombokat, a két darab USB, az Audio és az egy darab eSata csatlakozót is. A felsorolt kellékek egy könnyen hozzáférhető helyen találhatóak. A megfelelő hűtésről a bal oldallapon egy 220 mm-es átmérőjű ledes ventilátor gondoskodik, de a ház tetején további két darab 120 mm-es légkeverő, a ház elején pedig egy darab 120 mm-es ventilátor teljesít szolgálatot. A ház hátulján gyárilag ugyan nincs ventilátor, ám a kialakított helynek köszönhetően bármikor javíthatjuk a szellőzést egy 120 mm-es ventilátor beszerelésével. A ház 540 x 205 x 480 mm-es méretekkel és 11 Kg-os súllyal bír. Az újdonság kétféle kivitelben lesz elérhető: az egyik megoldásnál teljesen fekete lesz, míg a másiknál piros dizájnelemekkel is el lesz ellátva a termék.

A CH-07-es modell micro-ATX, ATX és E-ATX alaplapok fogadására lett felkészítve, a bővítőhelyek között négy darab 5,25 hüvelykes hely van jelen az optikai meghajtók számára, a ház belsejében pedig összesen 6 darab 3,5 hüvelykes bővítőhely áll rendelkezésre a merevlemezek számára. Minden meghajtó rögzítése könnyen és gyorsan megoldható a csavar- és szerszámmentes szerelhetőségnek köszönhetően.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward