Bunyók, zombik és száguldás - Áprilisi játékmegjelenések

Jön a Mortal Kombat tizenegyedik része, érkezik a Days Gone, nemsokára itt a Burnout szellemi örököse, és a stratégiai címek rajongói is remek hónap elé néznek!

Bunyók, zombik és száguldás - Áprilisi játékmegjelenések

Bár a világhódító útját 1992-ben megkezdő Mortal Kombat megélt pár kétségbevonhatatlan mélypontot, az április végén érkező Mortal Kombat 11-re remélhetőleg nem fogunk panaszkodni. A fősodor tizenegyedik képviselőjében olyan, méltán népszerű karakterekkel verhetjük péppé ellenlábasainkat, mint Scorpion, Sub-Zero, Kano, vagy Sonya, de természetesen érkezik a vérfrissítés is, nem csak a nagy öregek tartják a frontot.

A posztapokaliptikus címek szerelmesei két alkotás közül választhatnak majd. Az annak idején a Syphon Filter sorozattal már bizonyító SIE Bend Studio legújabb művében, a multi nélküli Days Gone-ban az egykori fejvadász, Deacon St. John bőrébe fogunk belebújni. Célunk pedig az lesz, hogy életben maradjunk egy, az emberiség javát kiirtó, és milliókat agyatlan bestiává változtató vírus tombolása közepette. Bár motorjával büszkén furikázó hősünk szakmájából adódóan igazi kemény legény, csakis rajtunk fog múlni, hogy nyers erővel, vagy lopakodva, némi furmánnyal gyűrjük-e majd le a nehézségeket. Arra azonban ajánlott lesz figyelnünk, hogy egyrészt a dögök jóval aktívabbak éjszaka, mint nappal, másrészt a ragály az állatokat sem kímélte. Garantáltan nem fogunk tehát unatkozni.

A hazánkban Z világháború címmel futó akció-horror kooperatív mókára kihegyezett adaptációjában, a World War Z-ben is az emberhúsra éhes fertőzöttek vadásznak majd a túlélőkre. Ám itt a rejtőzködés nem lesz opció, mivel a TPS az iszonytató hordák elleni, látványos ütközetekre fog fókuszálni.

Bár annak idején a közel játszhatatlan állapotban piacra dobott Dangerous Golf kevesek szívébe lopta be magát, és a Danger Zone sem váltotta meg a világot, a Dangerous Driving végre remélhetőleg megtöri majd a Three Fields Entertainmentet sújtó átkot. Az annak idején a Burnout-on dolgozó fejlesztők ugyanis művüket a 2011 óta parkolópályán álló, patinás franchise szellemi örökösének szánják.

Az Anno 1800-nak hála a stratégiai címek rajongói sem fognak unatkozni. A franchise legújabb felvonásában a bátraknak, vagy szerencséseknek nem kis hasznot hajtó ipari forradalom alatt próbálhatunk majd meg a legnagyobbak közé kerülni. Ez persze a zűrzavaros kort ismerve nem lesz fáklyásmenet.

Felsorolásunk a Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy zárja. A kliensei védelméért bármire kész, csavaros logikájú ügyvéd abszurd-humoros kalandjai körül forgó széria gyűjteményes kiadását választva az első három epizódban mélyedhetünk majd el.

 

A fontosabb, vagy érdekesebb áprilisi játékok az alábbiak:

Április 1.

  • Diablo 3: The Return of the Amazon (PC) (DLC) Trailer

Április 2.

  • Far: Lone Sails (PS4, Xbox One) Kritika

Április 3.

  • Borderlands Game of the Year Edition (PC, PS4, Xbox One) Trailer

Április 5.

  • Super Dragon Ball Heroes: World Mission (PC) Steam

Április 9.

Április 16.

Április 19.

Április 23.

  • Mortal Kombat 11 (PC, PS4, Xbox One) Steam

Április 25.

  • Vambrace: Cold Soul (PC) Steam

Április 26.

Április 30.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap