Belenézhetünk a Generation Zero-ba

Videón a harc és a perzisztens nyílt világ a Just Cause alkotóinak új játékában.

Belenézhetünk a Generation Zero-ba

Az Avalanche Studios készülő co-op túlélő-lövöldéjéről, a Generation Zero-ról először júniusban írtunk, most pedig kaptunk hozzá egy videót, melyben a háttérrendszereket mutatják meg nekünk.

A helyszín, mint tudjuk, Svédország lesz 1989-ben, ahol akár négyen is csapatba állhatunk (de egyedül is elindulhatunk), hogy felfedezzük a vidéket és lehetőleg túléljünk az emberiséget leigázó hatalmas robotokkal szemben. Ezen kívül eddig keveset tudtunk, de a felvételen három és fél percen át látunk képeket a játékból. Kiderül, hogy megérkezésünkkor szinte mindenki elhagyta már az országot, így elsődleges célunk az lesz, hogy életben maradjunk és gerillaháborút indítsunk a gépek ellen.

Az alapstruktúra a DayZ-re emlékeztet: kis falvakat és ipari épületeket járunk be erőforrások és fegyverek után kutatva. A robotokat perzisztens szimuláció hozza létre, így ha egy csata esetleg döntetlenül zárul, vagy meneküléssel ér véget, a következő találkozás alkalmával még az előző összecsapás nyomait is láthatjuk az ellenfélen.

A gépekkel szemtől szemben, vagy lopakodós módszerrel is összecsaphatunk, esetleg csapdába csalhatjuk őket. A moduláris sebződési rendszer lehetővé teszi, hogy az általunk kiválasztott részeiket és komponenseiket tegyük tönkre.

Maga a világ a svéd illusztrátor, Simon Stålenhag stílusát tükrözi. Hangulatos, élénk színeket nagyrészt nélkülöző helyszíneit itt-ott korszerűtlen technológia uralja, bár egyébként nem sok minden utal arra, hogy 1989-ben járunk. Az időjárás változik, még évszakok is vannak, hatva a játékosokra és a robotokra egyaránt. A környezetben talált nyomokból olvashatjuk majd ki, mi történt a világgal.

A Generation Zero a tervek szerint jövőre jelenik meg, a steames oldala már él.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap